top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

Hoogste extreme sports gaming experience ooit in Rotterdam

Voor de eerste keer in heel Europa beleeft men een gaming experience waarbij deelnemers tot wel meer dan 50 meter de lucht in worden getakeld, gewoon in Rotterdam! Bij het evenement, dat mede georganiseerd wordt door Red Bull, ervaart men de adrenalinerush van echte extreme atleten met alle bijbehorende rillingen en kippenvel van top tot teen. Het evenement bestaat uit meerdere game-opstellingen en een grote kraan die alle deelnemers ver de lucht in tilt: hierdoor hebben ze niet alleen een spectaculair uitzicht, maar wanen zich ook net als in de game een echte extreme sporter. Geen betere manier om de release van Riders Republic morgen te vieren!
De deelnemers gaan allemaal, een dag voor release, aan de slag met Riders Republic. Deze game is een extreme sportsgame die de sensatie van extreme sporten in een open en dichtbevolkte wereld nabootst. Spelers dagen elkaar uit in verschillende sporten zoals fietsen, skiën, snowboarden en vliegen met wingsuits en rocket wings. Spelers kunnen ofwel in hun eentje of met vrienden aan de slag om de gigantische open wereld, gebaseerd op Amerikaande Nationale Parken, te verkennen en hun beste trucs te laten zien.


Riders Republic is vanaf 28 oktober 2021 verkrijgbaar voor PS5, PS4, Xbox Series X | S, Stadia en PC via de Epic Games Store en de Ubisoft Store.

bottom of page