top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

Hijs de zeilen en ontdek de verloren skate-cropolis van Radlantis in OlliOlli World: Finding the Flo

Private Division en Roll7 kondigen met trots Finding the Flowzone aan, de tweede en laatste uitbreiding voor het bekroonde skateboard-actie-platformspel OlliOlli World. Finding the Flowzone wordt digitaal uitgebracht op 2 november voor Nintendo Switch, PS5, PS4, de Xbox Series X|S- en Xbox One-consoles, en pc via Steam. OlliOlli World: Finding the Flowzone is verkrijgbaar voor € 9,99. Maak je klaar en begin aan de vetste missie in het laatste opstijgende avontuur in OlliOlli World: Finding the Flowzone. Sluit je aan bij het dappere Radmosferische Drietal (Squid, Licht en professor Planks) dat samen probeert te voorkomen dat B.B. Hopper, de zakenkikker, de verloren gewaande stad in de lucht gaat uitbuiten. Verzamel op ongelooflijke hoogtes kaartstukken en speel het pad vrij naar het legendarische verloren eiland dat door de skate-goden zelf is gebouwd. Met dank aan de skate-god van de storm, Gail Force, kun je op de nieuwe Windzones meerijden en de gruwelijkste trucs in de lucht uithalen.

Windzones geven je allerlei uitdagingen en je kunt er flink wat lucht mee pakken. Wees in elk level voorbereid op stevige windvlagen die je omhoog brengen of je in allerlei richtingen van je koers af blazen. Benut de windvlagen voor duizelingwekkende hoogtes en haal zieke luchttrucs uit terwijl je in deze laatste uitbreiding door de lucht zeilt.


OlliOlli World: Finding the Flowzone is de tweede en laatste uitbreiding voor OlliOlli World*. OlliOlli World: Finding the Flowzone is ook de laatste in OlliOlli World Rad Edition, een deluxe versie van de game die verkrijgbaar is voor € 44,99. De Rad Edition bevat de basisgame, OlliOlli World: VOID Riders en OlliOlli World: Finding the Flowzone, alsook het digitale cosmetische item "Close Encounter-skateboard".


Bron: Persbericht


© Game4Me

Recente blogposts

Alles weergeven

Комментарии


bottom of page