top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

Het Snow Brawl event keert terug naar Tom Clancy’s Rainbow Six Siege

Snow Brawl, een tijdelijk in-game event in Tom Clancy’s Rainbow Six Siege, keert dit jaar terug en is speelbaar vanaf vandaag tot 6 januari. Snow Brawl introduceert een gamemodus waarin spelers de vlag van het andere team veroveren en deze terug moeten brengen naar hun eigen basis om punten te scoren.




Uitgerust met oneindig veel sneeuwballen als primaire wapen en een secundaire gadget in feestthema, ervaren spelers een ijskoud duel in een vernieuwde versie van de map Chalet. Vlaggen vallen op de grond als de drager uitgeschakeld wordt of als de drager de vlag zelf plaatst. Het is mogelijk om gevallen vlaggen op te pakken en zo terug te keren naar de eigen basis. Na drie keer geraakt te zijn is een speler af en respawnt deze weer in de game. Er zijn een aantal boosts beschikbaar zoals, loopsnelheid, fire rate en health packs. Het team dat na 5 minuten over de meeste punten beschikt wint.

In Snow Brawl kunnen spelers vechten als The Blue Blades met Operators Dokkaebi, Grim, Sens, Rook, Vigil, Frost, Castle, Thorn of The Orange Blizzard met Operators Ash, Blackbeard, Montagne en Osa.


Bron: Persbericht


© Game4Me

bottom of page