top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

Het slingeren in Spider-Man 2 kan beginnen

De Spider-men Peter Parker en Miles Morales beleven een nieuw avontuur in deze populaire Spider-Man-franchise van Marvel voor PlayStation 5. Met hun nieuwe pakken steken ze ook letterlijk in een nieuw jasje. Deze PS5 -exclusive komt uit de stal van de beroemde gameontwikkelaar Insomniac, ook bekend van de Ratchet & Clank gamereeks.

Voor het eerst zijn er nu 2 speelbare Spider-mannen. Je slingert, springt en vliegt met de nieuwe webvleugels door het New York van Marvel. De omgeving is groter dan ooit, met de twee nieuwe stadsdelen Brooklyn en Queens, en bekende locaties zoals Coney Island. Je kunt razendsnel schakelen tussen Peter Parker en Miles Morales. Ze hebben elk hun verschillende verhaallijnen en epische krachten. Neem het op tegen nieuwe en iconische slechteriken, waaronder de aangepaste versie van Venom, de meedogenloze Kraven the Hunter en de opvliegende Lizard.
Een evolutie van het Spider-Man-verhaal

De ontwikkelaars van Marvel’s Spider-Man 2 zijn erin geslaagd om de persoonlijkheid van de superhelden en het verhaal een nieuwe en meer levensechte wending te geven. Peter en Miles staan voor de ultieme uitdaging wanneer ze de balans moeten vinden tussen hun persoonlijke levens en hun leven als superheld en de stad moeten beschermen tegen de ongelofelijke kracht van de symbioot.

Peter Parker en Miles Morales zijn veranderd sinds de vorige games. Dat betekent dat hun mogelijkheden ook zijn gewijzigd. De gadgets werden verbeterd en nog beter geïntegreerd met het combosysteem. Je kunt volop improviseren om je een echte Spider-Man te voelen. Begin een luchtcombo door een vijand te lanceren met de Symbioot-aanval. Of gooi tegenstanders tegen elkaar aan met de webgrijper en ga daarna los met verdere aanvallen. Je kan je nu ook verdedigen tegen aanvallen die niet te ontwijken zijn. Wegslingeren om te ontsnappen is ook een optie, maar met een goed getimede afweer stop je een inkomende aanval en maak je de vijand extra kwetsbaar. Dankzij de nieuwe weblijnen kun je in de lucht via specifieke punten je eigen route uitstippelen langs via specifieke punten in de omgeving. Zo heb je meer controle over stealth-uitschakelingen.


Bron: Persbericht


© Game4Me

bottom of page