top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

Het jaar van de grootheid: Michael Jordan onthuld als NBA 2K23 coveratleet in twee speciale edities

2K kondigde vandaag aan dat 14-voudig NBA All-Star, vijfvoudig Kia NBA Most Valuable Player, zesvoudig NBA World Champion en Naismith Memorial Basketball Hall of Famer, Michael Jordan, op beide covers van de NBA 2K23 Michael Jordan Edition en de ultra-premium NBA 2K23 Championship Edition zal verschijnen.


Jordan's carrière veranderde de NBA in een wereldwijd fenomeen, waardoor hij een begrip werd en een onmiskenbare impact achterliet op de basketbalwereld. Voor het 24e jaar van NBA 2K is Jordan de perfecte belichaming van het campagnethema van dit jaar: Answer the Call. Jordan was een atleet die altijd zijn best deed en is terug te zien op twee NBA 2K23-covers, zodat oude en nieuwe fans een talent kunnen eren dat de wereld tijdens zijn carrière in ontzag achterliet. "Nadat we 23 tot het meest herkenbare getal in de sport hebben gemaakt, was het niet meer dan gepast dat we voor NBA 2K23 de Michael Jordan Edition introduceerden," aldus Alfie Brody, Vice President of Global Marketing Strategy voor NBA 2K. "Daarnaast zijn we verheugd om een gloednieuwe premium editie van de game te introduceren met de NBA 2K23 Championship Edition, want geen enkele andere speler belichaamt het woord 'kampioen' zoals Jordan. Deze limited edition-versie biedt spelers ook de mogelijkheid om het hele seizoen door actie op het veld te volgen, met een abonnement van 12 maanden op NBA League Pass*. We kijken ernaar uit om deze game met de community te vieren als hij uitkomt.

Naast de terugkeer van Michael Jordan op de covers van NBA 2K23 dit jaar, introduceert de game ook opnieuw The Jordan Challenge, die spelers aanmoedigt om 15 iconische momenten uit Jordan's roemruchte carrière na te spelen. Alle tien de originele Challenges uit NBA 2K11 zijn volledig opnieuw opgebouwd en keren dit jaar terug - naast vijf nieuwe iconische Jordan-momenten - zodat een hele nieuwe generatie spelers ze kan beleven. Deze Challenges maken gebruik van meer dan een decennium aan technologische sprongen en bieden een compleet nieuwe manier om Jordan's prestaties te spelen - allemaal ondergebracht in een eigen gamemodus. De Jordan Challenge omvat ook een reeks betoverende prestaties tijdens Jordan's college-, NBA- en Team USA Basketball-carrières die spelers in alle 15 Challenges kunnen beleven, en bevat unieke videovignetten met speciaal commentaar van een reeks NBA-grootheden: Jordan's teamgenoten, tegenstanders en andere sportpersoonlijkheden, die het hem live zagen doen en zijn nalatenschap tot leven kunnen brengen voor een jongere generatie NBA-fans. Meer details over The Jordan Challenge in NBA 2K23 worden later deze zomer bekendgemaakt.

Michael Jordan is een van de meest gedecoreerde atleten in de geschiedenis van de NBA en NBA 2K, en de NBA 2K23 Michael Jordan Edition en NBA 2K23 Championship Edition zijn samen de vierde keer dat hij de hoofdrol speelt op een NBA 2K-cover. Eerder stond hij al op de cover van NBA 2K11, NBA 2K12 en de NBA 2K16 Special Edition. Kijk uit naar meer coveratleet-onthullingen de komende twee dagen, samen met de releasedatum en prijs wanneer de pre-orders live gaan op 7 juli.


Bron: Persbericht


© Game4Me

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page