top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

Het duistere sprookje Lost in Random is nu verkrijgbaar

Vandaag hebben EA en Zoink Games Lost in Random uitgebracht. Hier maken spelers kennis met een duistere, gevaarlijke wereld waar elke gebeurtenis en elk besluit wordt bepaald door een worp van dobbelstenen. Lost in Random, een Official Selection op het 2021 Tribeca Festival en winnaar van de Best Indie Award op gamescom 2021, is een singleplayer action-adventure dat fans door het rijk Random voert terwijl ze strijden om te slagen in de onvoorspelbare, continu veranderende wereld. De game is nu verkrijgbaar voor PC, PS4, Xbox One, PS5, Xbox Series X en Switch.

Lost in Random vertelt het verhaal over twee jonge zussen, Even en Odd, die zijn overgeleverd aan de kwaadaardige koningin en haar duistere dobbelstenen. Even, die op haar twaalfde verjaardag is gescheiden van Odd, roept de hulp in van Dicey, haar dobbelsteen, om door de zes rijken van het land te reizen en haar zus uit handen van de koningin te redden. Dicey en Even moeten het opnemen tegen de volgelingen van de koningin in explosieve dobbelgevechten, die spelers naar enorme bordspelarena's voeren. Hier moeten spelers ter plekke inspelen op de situatie in een spannende mix van real-time actie en tijdstop-tactieken. Ze moeten ook kaarten verzamelen om een deck met gevechtstechnieken te bouwen en unieke personages met onverwachte uitdagingen te ontmoeten, zodat ze de vloek van Random kunnen verbreken en Odd kunnen redden.


De dialoog van Lost in Random, die is geschreven door Ryan North (auteur van Adventure Time, The Unbeatable Squirrel Girl van Marvel Comics en nog veel meer) laat spelers met elke nieuwe wending steeds meer opgaan in een macabere sfeer. Met een vormgeving die is geïnspireerd door Tim Burton, Shaun Tan en Alice in Wonderland brengen de schitterende en bijzonder visuele omgevingen van het spel het koninkrijk Random op epische manieren tot leven.


De dynamische soundtrack van Lost in Random (inclusief Volume 1 en Volume 2) is vanaf vandaag te luisteren op Spotify, tegelijkertijd met de release van het spel. Fans kunnen de titel voor €29,99 kopen op alle platformen en EA Play Pro-leden krijgen vanaf vandaag onbeperkt toegang tot het volledige spel.


Bron; Persbericht


© Game4Me


Comments


bottom of page