• Game4Me

Het Broken Hearts Day-evenement is begonnen in Borderlands 3

Voor het tweede jaar op rij is het Broken Hearts Day-seizoensevenement* terug in Borderlands 3. Overal in de Borderlands zweven mysterieuze harten rond verliefde vijanden. Aan boord van Sanctuary III heeft je Sauriaanse maatje Maurice je hulp nodig wanneer hij van de mogelijkheid gebruik wil maken om zijn onderzoek naar de rituelen voor hofmakerij van onze soort voort te zetten. Wanneer je door het universum reist, wil Maurice dat je alle harten die je tegenkomt breekt door ze neer te schieten. Zo simpel is het!De harten zijn uiteraard niet allemaal hetzelfde en tijdens dit evenement zijn er zes verschillende manieren om de harten te breken. Sommige zullen met een vurige explosie op de grond vallen, terwijl andere loot laten vallen, je health regenereren, of voor een korte periode nabije vijanden in vrienden veranderen. Er zijn zelfs geruchten dat er ook zeldzame harten zijn die groepen geesten uit de Bloody Harvest zullen voortbrengen. Zij bieden je de mogelijkheid om buiten het seizoen spooky loot te scoren.

Maurice waardeert ieder type hart hetzelfde en zal bijhouden hoeveel je er hebt gebroken. Vernietig voldoende harten en hij stuurt je nieuwe Broken Hearts Day rewards voor jouw verdiensten:

  • 10 - "ECHOcardiogram" ECHO Skin;

  • 25 - "Cosmic Romance" Weapon Trinket;

  • 50 - "Terminal Polyaimorous" Legendary Maliwan SMG;

  • 75 - "Heartbreaker" Vault Hunter Skin;

  • 100 - "Wedding Invitation" Legendary Jakobs Sniper Rifle.

Vault Hunters die de gevoelige Sauriaan vorig jaar geholpen hebben zal het opvallen dat het Broken Hearts Day-evenement van dit jaar een recolored ECHO Skin, Weapon Trinket en Vault Hunter Skin cosmetic rewards bevat. De Legendary guns - die alleen kunnen worden vrijgespeeld tijdens dit evenement - zijn dit jaar ook terug op de huidige level cap van 65. Dit seizoensgebonden evenement is vanaf nu begonnen en je hebt twee weken de tijd om Maurice te assisteren voordat het evenement eindigt op 25 februari om 17:59 CET. Wanneer je niet mee wilt doen aan het Broken Hearts Day-evenement of even geen zin hebt om continu harten te breken, dan kun je je via het hoofdmenu afmelden. Houdt er rekening mee dat als je meedoet aan een online game, de settings van de host zullen bepalen of het evenement actief is of niet.


Maar dat is nog niet alles! De laatste aflevering van The Borderlands Show zat boordevol spannende updates en aankondigingen, waaronder nieuws over de aankomende Director's Cut* add-on voor Borderlands 3, de aanstaande heruitgave van de bekroonde avonturentitel Tales from the Borderlands, en de onthulling van de Disciples of the Vault premium cosmetic packs die binnenkort beschikbaar komen voor Season Pass 2.


Bron: Persbericht


© Game4Me