top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

Het avontuur gaat van start in Marvel's Avengers!

Square Enix maakt bekend dat Marvel’s Avengers nu wereldwijd verkrijgbaar is voor PC, PS4 en Xbox One.


Marvel’s Avengers biedt spelers een zeer uitgebreide ervaring en combineert de op single player-gerichte Reassemble-campaign met de doorgaande War Zone-missies van het Avengers Initiative, dat spelers over de hele wereld voert, en nog verder. Elke missie van de Reassemble-campaign is ontworpen om de unieke krachten van één of meer helden te demonstreren, waarbij spelers de Avengers Initiative-missies solo kunnen spelen met hun eigen computergestuurde team, of met een groep van twee tot vier spelers*, dit met elke held die de speler heeft verzameld.

Om alle spelers een doorgaande heldhaftige ervaring te bieden, wordt het verhaal van Marvel’s Avengers in de loop der tijd steeds verder uitgebreid, met de toevoeging van nieuwe verhalen, helden, schurken, regio’s, items en meer, gratis voor alle spelers die de core-game bezitten. Deze verhalen helpen de hele wereld van Marvel’s Avengers vooruit in een verhaallijn die zich over meerdere jaren uitstrekt, waarbij alle nieuwe missies toegankelijk zijn voor alle speelbare helden die de speler heeft verzameld.


Fans hoeven niet lang op nieuwe content te wachten. Het eerste post-launch-contentseizoen, dat draait om de onlangs aangekondigde Kate Bishop en haar iconische mentor Hawkeye, Clint Barton, begint slechts weken na de lancering met mysterieuze nieuwe Tachyon-missies. Kate’s Operation, “Taking AIM,” verschijnt eind oktober met een nieuwe schurk en een nieuw mysterie. Kate, een atleet van Olympisch kaliber en meesterboogschutter, heeft haar eigen, unieke set skills, uitrusting en acties, die spelers net als bij de core-launch-helden kunnen ontgrendelen.


Het verhaal van Taking AIM begint kort na het slot van de Reassemble-campaign in de game en is de eerste helft van de verhaallijn over de twee Hawkeyes. In november verschijnt Clint Bartons Hawkeye om de double-future te voltooien en de basis te leggen voor wat komen gaat. Al deze nieuwe missies zijn speelbaar met alle verzamelde helden, terwijl al deze content, inclusief helden, schurken, game-modes, missies, uitrusting en meer gratis beschikbaar komt voor iedereen die de core-game Marvel’s Avengers bezit.


Spelers van Marvel’s Avengers kunnen Earth’s Mightiest Heroes op verschillende manieren aanpassen. Terwijl elke held trouw blijft aan zijn unieke superkrachten, kun je elke held op andere manieren gebruiken op basis van de uitrusting die je ze toewijst en de vaardigheden die je activeert, zodat geen twee helden precies hetzelfde zijn. Elke held heeft dynamische combo-systemen, Heroic-moves, een intrinsiek vermogen en kenmerkende movesets om te ontgrendelen en aan te passen. Veel van die moves zijn gebaseerd op klassieke acties uit de 80-jarige geschiedenis van Marvel, andere zijn speciaal voor deze game gemaakt.


Spelers kunnen deze iconische superhelden ook aanpassen met klassieke, populaire en gloednieuwe kostuums, geïnspireerd door de 80-jarige geschiedenis van Marvel, inclusief Iron Mans pak uit de Original Sin-verhaallijn uit 2014 en de Donald Blake-identiteit van Thor, wat een knipoog is naar een alias van Thor die voor het eerst verscheen in Journey into Mystery issue 83 uit 1962.


Marvel’s Avengers is een ambitieuze game die begint met een wereldwijde, spannende race tegen de tijd om de Avengers opnieuw op te bouwen. Maar dat is nog maar het begin. Om alle spelers een doorgaande, heldhaftige ervaring te bieden, wordt het verhaal van Marvel’s Avengers steeds verder uitgebreid, en escaleren de gevaren met elke nieuwe post-release superheld, regio en verhaallijn die gratis worden geleverd aan spelers die de core-game bezitten.


Bron: Persbericht


© Game4Me

コメント


bottom of page