top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

Henman en Haas betreden op 7 juli de baan van Matchpoint – Tennis Championships

Uitgever Kalypso Media en ontwikkelaar Torus Games komen vandaag met spannend nieuws over de komende tennis-simulator Matchpoint – Tennis Championships. Tennis-iconen Tim Henman en Tommy Haas zijn namelijk toegevoegd aan de line-up met gelicenseerde spelers van de gloednieuwe Legends Edition. Matchpoint – Tennis Championships verschijnt op 7 juli 2022 voor Xbox One, Xbox Series X|S en PlayStation 4|5.





Matchpoint – Tennis Championships: Legends Edition is een spannende nieuwe versie van de authentieke tennistitel en daagt spelers uit om met en tegen de echte iconen uit de sport te spelen. Naast Tim Henman en Tommy Haas levert de Legends Edition ook een digitale wallpaper en de soundtrack van de game. Deze uitgebreide editie komt als standaard beschikbaar in winkels, de extra content verschijnt als DLC voor de digitale versie.


De komende tennissimulator biedt een spannende gameplay-ervaring met levensechte balbewegingen, geavanceerde animaties en ongekende controle over de tennisspelers. Hierdoor wanen spelers zich echte tennislegendes, of ze nu een rally tegen vrienden spelen of zich een weg banen naar de top van de diepgaande career mode en het unieke, op prestaties gebaseerde rankingssysteem.


Bron: Persbericht


© Game4Me


bottom of page