top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

Heers in de lucht met de vaardigheden van Valkyrie in Apex Legends: Legacy

Vanaf 4 mei is Apex Legends: Legacy beschikbaar voor PC en consoles. Vanaf dat moment worden de Apex Games versiert door de nieuwe Legend Valkyrie: de ultieme wing-woman en dochter van Apex Predator, Viper. Ze is vastbesloten om haar eigen pad te volgen en met haar zwerm unieke vaardigheden is ze klaar om geschiedenis te schrijven en ervoor te zorgen dat niemand in de Apex Games haar naam ooit nog vergeet.


Met haar Passive-, Tactical- en Ultimate vaardigheden is Valkyrie een echte hoogvlieger in Legacy:

  • Passive: Vtol Jets - Gebruik Valkyrie's jetpack om opnieuw in positie te komen of hoge plekken te bereiken als je tegenstanders zoekt. De straalbrandstof is beperkt, maar wordt in de loop der tijd aangevuld.

  • Tactical: Missile Swarm - Vuur een zwerm miniraketten af om de vijand te bestoken en desoriënteren.

  • Ultimate: Skyward Dive - Kies het luchtruim om grote afstanden af te leggen, waarbij squadleden eventueel kunnen meekomen.

Apex Legends: Legacy introduceert ook Arenas (een gloednieuwe permanente 3v3-modus), een overhaul van de Olympus-map, de Bocek Bow (een krachtige en dodelijke recurveboog), een nieuwe Battle Pass en nog veel meer als de update vanaf 4 mei beschikbaar is voor PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S, Nintendo Switch en PC via Origin en Steam.


Bron: Persbericht


© Game4Me

bottom of page