top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

he Elder Scrolls Online onthult het ‘Blackwood’-hoofdstuken ‘Gates of Oblivion'

Pete Hines, Senior VP Global Marketing en Comms van Bethesda Softworks, voegde zich vandaag bij het getalenteerde team van ZeniMax Online Studios op Twitch om de grote Chapter-release van dit jaar - Blackwood - en details voor The Elder Scrolls Online's jaarlange avontuur Gates of Oblivion te onthullen.
Juni: Hoofdstuk release - ESO: Blackwood, komt op 1 juni uit op PC en op 8 juni op consoles


The Elder Scrolls Online: Blackwood is het enorme verhaalhoofdstuk van dit jaar, waarin spelers 800 jaar voor de gebeurtenissen van The Elder Scrolls IV: Oblivion de plannen van de Daedrische prins Mehrunes Dagon moeten blootleggen. Blackwood biedt meer dan 30 uur aan nieuwe hoofdverhaallijn, tonnen aan zijmissies, ontelbare quality of life-features en introduceert voor de allereerste keer Companions, die samen met de speler door Tamriel op avontuur gaan. Het nieuwe hoofdstuk brengt spelers van de muren van de keizerlijke stad Leyawiin, die voor het eerst te zien was in The Elder Scrolls IV: Oblivion, naar de duistere moerassen van Shadowfen, en natuurlijk naar de mysterieuze regio Blackwood, waar spelers de kern van het Daedrische-plot ontdekken.

De nieuwe Rockgrove Trial, Oblivion Portal World Events, unieke hoofdstukspecifieke beloningen en meer gaan zowel ervaren ESO-spelers als nieuwkomers een geweldig jaar van daedrische vernietiging bezorgen.


Maart: Dungeon DLC – Flames of Ambition

Om ESO’s 2021 te starten, is er de Flames of Ambition Dungeon DLC Pack die op 8 maart verschijnt voor PC, Mac en Stadia en op 16 maart releaset op Xbox en PlayStation consoles. Flames of Ambition opent het jaarlange Gates of Oblivion-verhaal met nieuwe dungeons die de dreiging van Mehrunes Dagon onthullen en spelers rechtstreeks naar het Blackwood verhaalhoofdstuk in juni leiden.


Bovenop nieuwe dungeons, die in Q3 na de release van het Blackwood-hoofdstuk vallen, stuurt de eindejaars-DLC spelers naar de climax van het jaarlange avontuur, waarbij ze rechtstreeks naar het hart van de beruchte Deadlands worden gegooid, Mehrunes Dagon’s persoonlijke realm of Oblivion. We zullen meer details delen over de Q3-dungeons en de DLC voor het einde van het jaar, die nieuwe avonturen en gebieden belooft in de toekomst!


Bron: Persbericht


© Game4Me

Commentaires


bottom of page