top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

Harvestella, een gloednieuwe life simulation RPG, komt 4 november naar Nintendo Switch en PC

Square Enix heeft vandaag een gloednieuwe life simulation RPG aangekondigd: Harvestella. Deze game verschijnt op 4 november 2022 voor Nintendo Switch en STEAMet concept art van Isamu Kamikokuryo en muziek van Go Shiina (Tales-serie). Harvestella verplaatst spelers naar een prachtige wereld die met de seizoenen mee verandert. In deze wereld kunnen spelers gewassen verbouwen, vriendschap sluiten met bewoners en op avontuur gaan in uitdagende kerkers.


Harvestella speelt in een levendige, kleurrijke wereld waarin vier reusachtige kristallen, de zogenaamde “Seaslight”, zorgen voor evenwichtige overgangen tussen de vier seizoenen. Het avontuur begint wanneer verstoringen in de Seaslight optreden, wat leidt tot de “Quietus,” een seizoen des doods dat plaatsvindt tussen het normale verloop van de vier seizoenen. Tijdens de Quietus verdorren de gewassen en kunnen mensen niet naar buiten. Helaas duren deze dodelijke seizoenen elk jaar weer iets langer.

In deze life-simulatie RPG moeten spelers gewassen verbouwen en verzorgen, grondstoffen gebruiken om gerechten en items te maken, en op avontuur gaan in een wereld die met de seizoenen mee verandert, vol stadjes om te bezoeken, bewoners om contact mee te maken en meertjes om bij te vissen. Daarbij kunnen spelers verschillende Jobs aannemen, waaronder Fighter, Shadow Walker en Mage, en met hun bondgenoten door kerkers trekken om de oorsprong van de wereld en de waarheid achter de rampspoed te ontdekken.Voor de Nintendo Switch verschijnt naast de digitale versie ook een fysieke versie. De digitale versie voor STEAM is op dit moment beschikbaar voor pre-orders. Pre-orders voor de Nintendo Switch-versie beginnen op een later moment.


Bron: Persbericht


© Game4Me

bottom of page