top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

Harvestella, een gloednieuwe life simulation RPG, is nu verkrijgbaar voor Nintendo Switch en PC

Square Enix lanceert vandaag Harvestella, een gloednieuwe life simulation RPG, voor Nintendo Switch en STEAM. Harvestella heeft concept art van Isamu Kamikokuryo en muziek van Go Shiina (de Tales-serie) en voert spelers mee naar een prachtige wereld die met de seizoenen mee verandert. De game biedt volop variatie in gameplay, spelers kunnen bijvoorbeeld gewassen verbouwen, vriendschap sluiten met dorpsbewoners en op avontuur gaan in uitdagende kerkers. Spelers kunnen ook een gratis demo downloaden voor de Nintendo Switch, zodat ze alvast een stukje van het avontuur kunnen proberen. Gemaakte vorderingen kunnen ze overzetten naar de volledige game.

Harvestella speelt in een levendige, kleurrijke wereld waarin vier reusachtige kristallen, de zogenaamde “Seaslight”, zorgen voor evenwichtige overgangen tussen de vier seizoenen. Het avontuur begint wanneer verstoringen in de Seaslight optreden, wat leidt tot de “Quietus,” een seizoen des doods dat plaatsvindt tussen het normale verloop van de vier seizoenen. Tijdens de Quietus verdorren de gewassen en kunnen mensen niet naar buiten. Helaas duren deze dodelijke seizoenen elk jaar weer iets langer.


In deze life-simulatie RPG moeten spelers gewassen verbouwen en verzorgen, grondstoffen gebruiken om gerechten en items te maken, en op avontuur gaan in een wereld die met de seizoenen mee verandert, vol stadjes om te bezoeken, bewoners om contact mee te maken en meertjes om bij te vissen. Daarbij kunnen spelers verschillende Jobs aannemen, waaronder Fighter, Shadow Walker en Mage, en met hun bondgenoten door kerkers trekken om de oorsprong van de wereld en de waarheid achter de rampspoed te ontdekken.


Bron: Persbericht


© Game4Me

Comments


bottom of page