top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

Halloween-event Tom Clancy’s Rainbow Six Siege, Doktor’s Curse, nu speelbaar

Doktor’s Curse, het angstaanjagende halloween-event in Rainbow Six Siege, is vanaf nu speelbaar tot 2 november. Doktor’s Curse: The Returned brengt de geliefde gamemodus Hide and Seek terug naar de game en speelt zich af in de Doktor’s Castle map.

In deze versie van de 5v5 Hide and Seek-gamemodus doen nieuwe monsterlijke personages mee, waaronder Oryx bij de hunters (aanvallers) en Azami, Nomad, Thorn en Gridlock bij de monsters (verdedigers). Het doel van de monsters is om zich zo lang mogelijk te verstoppen om de nacht te overleven. Ze hebben geen wapens, maar kunnen vallen en de unieke vaardigheid Nightstride gebruiken om zichzelf tijdelijk onzichtbaar te maken en sneller te rennen. De Jagers daarentegen hebben een Breaching-hamer als wapen en een tracking gadget die hen kan helpen om de monsters op te sporen en ze uit het kasteel te verdrijven.
De Doktor’s Curse-collectie is terug met bundels van Smoke, Kapkan, Frost, Lesion, Doc, Bandit, Sledge, Lion, Jackal, Aruni en Ela, en voegt nieuwe bundels toe van Oryx, Azami, Nomad, Thorn en Gridlock. Daarnaast zijn er extra bundels voor Pulse, Kaid en Melusi, alsook drie gethematiseerde bundels: Wicked Surgery, Incorporeal en The Flayed Pain. Bundels zijn verkrijgbaar voor 300 R6 Credits per stuk of met 12.500 renown. Elke speler die vanaf nu tot 2 november inlogt, krijgt een gratis Doktor’s Curse-pakket en kan drie andere pakketten verdienen door wekelijks Ubisoft Connect-uitdagingen te voltooien. Daarnaast krijgen spelers die reeds een complete bundel uit een eerdere Doktor’s Curse-episode hebben gekocht, de bijbehorende Operator’s Card gratis.


Bron: Persbericht


© Game4Me

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page