top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

GTAV en GTA Online komen naar PlayStation 5 en Xbox Series X|S maart 2022

Grand Theft Auto V en Grand Theft Auto Online komen vanaf maart 2022 uit op PlayStation 5 en Xbox Series X|S. De spellen bevatten technische en grafische verbeteringen voor de gehele spelervaring, waaronder prestatieverbeteringen voor bepaalde voertuigen in GTA Online, en nog veel meer.

Hoewel Rockstar ontzettend enthousiast is dat ze GTAV naar de nieuwste generatie consoles kunnen brengen, heeft de game nog een paar maanden nodig om bijgeschaafd en verfijnd te worden. Ze kijken ernaar uit om binnenkort meer details te delen over deze uitgebreide en verbeterde versies, waaronder de nieuwe standalone-versie van GTA Online die in maart ook naar de PlayStation 5 en Xbox Series X|S komt.
Om je voor te bereiden op de lancering kunnen nieuwe en bestaande PlayStation Plus-leden nog steeds profiteren van extra bonussen, waaronder elke maand GTA$1.000.000 voor de PlayStation 4-versie van GTA Online totdat de game in maart 2022 op de PlayStation 5 lanceert. Spelers kunnen hun GTA$1.000.000 elke maand claimen in de PlayStation Store.

Bovendien zal de nieuwe standalone-versie van GTA Online de eerste drie maanden na de lancering in maart 2022 gratis beschikbaar zijn op PlayStation 5.


Bron: Persbericht


© Game4Me

Comments


bottom of page