top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

Grote seizoensupdate voor F1 Mobile Racing is nu beschikbaar voor Android en iOS

Vandaag hebben Codemasters en EA de 2021-seizoensupdate uitgebracht voor F1 Mobile Racing, een officiële free-to-play* mobiele game van het 2021 FIA Formula One World Championship. Met wereldwijd meer dan 35 miljoen downloads tilt F1 Mobile Racing de actie nu naar een nieuw niveau met epische real-time PvP-races, bloedstollende wereldwijde uitdagingen en verbeterde grafische kwaliteit, inclusief een gloednieuwe carrière-modus in een binnenkort verwachte update.

Spelers kunnen achter het stuur kruipen van de officiële wagens van het 2021 FIA Formula One World Championship, of hun F1-bolide ontwerpen om op de officiële circuits van dit seizoen te racen tegen echte spelers, tegen de klok of tegen intelligente AI-tegenstanders. Bijgewerkte audio en een visuele vernieuwing maken F1 Mobile Racing realistischer dan ooit, met content en nieuwe evenementen die regelmatig worden toegevoegd.


Voortbordurend op het succes sinds de release in 2018 zorgt de update van F1 Mobile Racing voor een verfijning en de uitbreiding van features als wagenontwikkeling, customization en nog veel meer. Bovendien is de gloednieuwe carrière-modus binnenkort speelbaar in een toekomstige update die binnenkort wordt uitgebracht. Spelers kunnen een team vertegenwoordigen van de F1 -startopstelling van dit seizoen, hun bolide upgraden en de hoogste plek op het podium bereiken in het hoogtepunt van de motorsport: overal en altijd.


Bron: Persbericht


© Game4Me

Comments


bottom of page