top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

Grootste Anno 1800 DLC ooit nu verkrijgbaar

De derde DLC van Anno 1800 Season 2, Land of Lions, is nu verkrijgbaar voor PC. Het is niet alleen de laatste DLC van de tweede Season Pass, het is tevens de grootste die tot nu toe werd gelanceerd.

Land of Lions voegt een geheel nieuwe dimensie toe aan de wereld van Anno 1800 en nodigt spelers uit om het door Oost-Afrika geïnspireerde Enbesa in alle glorie te ontdekken. Deze DLC voert tal van nieuwigheden toe, waaronder droge weersomstandigheden, een irrigatiesysteem en een gloednieuw onderzoekscentrum dat spelers niet alleen helpt om nieuwe technologieën en voorwerpen te maken, maar ook om grote ontdekkingen te doen die hen helpt hun doelen te bereiken. Spelers genieten van meer dan 10 uur aan verhalende content waarbij ze Ketema, de keizer van Enbesa, moeten helpen de hoofdstad op te bouwen, buitenlandse invloed op zijn land af te weren en meer te weten komen over de rijke cultuur van Enbesa.
Daarnaast introduceert Anno 1800 een gratis update voor alle spelers die allerlei verbeteringen voor de spelerservaring met zich meebrengt. Tevens bevat deze update ook tal van verbeteringen op basis van feedback van de community, waaronder verbeterde functionaliteiten van het menu voor de handelsroutes, updates van het krantensysteem en meer.


Bron: Persbericht


© Game4Me

bottom of page