top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

Grootschalige oorlogsvoering start nu in Battlefield 2042

EA heeft Battlefield 2042 uitgebracht. Battlefield 2042, dat mogelijk wordt gemaakt door baanbrekende technologie via de Frostbite-engine, ondersteunt matches voor maximaal 128 spelers op de nieuwste consoles* en PC. Het spel introduceert epische maps in een dynamische wereld en luidt een terugkeer in naar moderne omgevingen, die toegang bieden tot de actievolle sandbox gameplay met voertuigen, wapens en nog veel meer.


Battlefield 2042 voert spelers naar een totale oorlog in de nabije toekomst, waarin sprake is van een schaarste aan grondstoffen en de wereldmachten van de Verenigde Staten en Rusland in conflict zijn, terwijl vluchtelingen uit ingestorte naties, ook wel de Non-Patriated (“No-Pats”) genoemd, proberen te overleven. Het spel bevat de kenmerkende Levolution uit de franchise met daarnaast dynamische stormen en omgevingsgevaren, die extra dynamiek creëren en zo het strijdveld en de tactische gevechten veranderen.

Het verhaal over Battlefield 2042 wordt op een gloednieuwe manier voor de franchise verteld en biedt spelers een wereld gezien door de ogen van Specialists: gloednieuwe speelbare soldaten voor de Battlefield-franchise. Ondertussen moet je de grootste vluchtelingencrisis in de geschiedenis van de mensheid overleven en strijden om een plek aan tafel in deze nieuwe wereld. Spelers kunnen nu in de huid kruipen van een van de 10 Specialists, die allemaal zijn uitgerust met hun eigen unieke Specialist Trait/Specialty en volledig configureerbare uitrustingen. Als Specialist krijgen spelers toegang tot een geavanceerd arsenaal aan wapens, uitrustingen en voertuigen die ze tijdens de strijd kunnen gebruiken. Op deze manier krijgen ze talloze strategische opties voor de combinatie die perfect bij hun speelstijl en die van hun squads past om de overwinning binnen te slepen.


Bron: Persbericht


© Game4Me

Comments


bottom of page