top of page
  • Game4Me

GRID Legends-uitbreiding met nieuwe endurance racing-spelmodus

Codemasters en EA lanceren vandaag Enduring Spirit, een nieuwe multi-class endurance racing-spelmodus voor GRID Legends. De story-based en cross-platform multiplayer DLC introduceert een nieuw game-element waar coureurs in lange afstandsraces hun skills en uithoudingsvermogen testen. Met de introductie van het iconische Fuji Speedway circuit kunnen spelers strijden voor de winst door met vier nieuwe auto’s op de nieuwe routes van deze legendarische locatie te racen.

De nieuwe spelmodus nodigt spelers uit om samen met Race-waaghals Yume Tanaka te racen als de wonderbaarlijke ‘Driven to Glory’-coureur Lara Carvalho in het Seneca ‘GRID of Legends’-toernooi. Het verhaal speelt zich af in acht thematische verhaalervaringen en gebeurtenissen. Het doorstaan van de hitte en het vinden van balans en harmonie zijn essentieel om de overwinning te claimen.


Deze spelmodus verhoogt de spanning en stelt spelers in staat om langer en tot vijf klassen tegelijk te racen. De vier nieuwe voertuigen die aan de ‘eclectic’-selectie zijn toegevoegd, zijn krachtige monsters zoals de Bentley Speed8, Bentley Continental GT3, de BMW V12 LMR en de vlotte en wendbare Autozam AZ-1 Mazdaspeed Kei. Deze pack bevat ook drie nieuwe gesponsorde carrière-gebeurtenissen, een groot aantal iconen, liveries en banners voor in-game gebruik.


Bron: Persbericht


© Game4Me

bottom of page