top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

GRID Legends trailer focust zich op hop-in-multiplayer-feature, drift en actie voor raceliefhebbers

Codemasters en EA hebben vandaag een nieuwe trailer voor GRID Legends uitgebracht. De video geeft een inkijkje in de uitgebreide features en veelzijdigheid van de race-actie die spelers kunnen verwachten als de game op 25 februari wordt uitgebracht voor Xbox Series X|S en PS5, evenals voor de PS4, Xbox One en PC. Spelers racen met de gloednieuwe verhaalmodus, Driven to Glory, op 's werelds meest iconische locaties. Verwacht ook terugkerende gamemodi maar bijvoorbeeld ook de toevoeging van de hop-in multiplayer-feature waarmee spelers zich razendsnel in de race-actie kunnen bevinden. Deze optie is bovendien ook cross-platform te gebruiken.


De actie begint bij Driven to Glory, de visueel indrukwekkende verhaalmodus die met behulp van virtuele productie wordt verteld. Niemand minder dan de bekroonde acteur Ncuti Gatwa speelt hierin de hoofdrol. De modus stoomt je klaar voor de GRID World Series en neemt je mee op enerverende reis over de hele wereld, vol met iconische locaties en voertuigen die liefhebbers doen watertanden. Dankzij de bliksemsnelle hop-in-multiplayer-feature kunnen spelers binnen enkele seconden meedoen aan een race met maximaal 22 coureurs. Naast de terugkeer van Drift, introduceert GRID Legends ramps en snelheidsboosts, zodat spelers meer afwisseling en veelzijdigheid ervaren tijdens het racen.

GRID Legends bevat alle vertrouwde features waar de fans bekend mee zijn en doet daar een schepje bovenop met nieuwe gameplaymogelijkheden, waaronder een carrièremodus met meer dan 250 events. De nieuwe Race Creator geeft spelers de mogelijkheid om hun ideale races vorm te geven en biedt nóg meer mogelijkheden om deze races te personaliseren. Denk aan weersomstandigheden, het tijdstip van de dag, ramps en boost gates. Nieuw voor de franchise is ‘Driven to Glory’, een meeslepend motorsportverhaal dat virtual production technologie combineert met gameplay. Een andere innovatie is de optie om vliegensvlug in multiplayer-races te duiken middels hop-in. Deze mogelijkheid maakt het voor spelers eenvoudig om deel te nemen aan online races zonder lobby’s en vriendschapsverzoeken. Zij kunnen het opnemen tegen andere coureurs, ongeacht het platform waar zij op spelen dankzij cross-platformfunctionaliteit.


Spelers die GRID Legends pre-orderen ontvangen het Seneca & Ravenwest Double Pack*. Deze content is direct vanaf launch beschikbaar en voegt vier extra auto’s toe om te gebruiken in carrièremodus-events: de Aston Martin Vantage GT4, Porsche 962C, Ginetta G55 GT4 en de Koeningsegg Jesko. Het pakket bevat ook exclusieve events in de carrièremodus die in het teken staan van Seneca en Ravenwest, en Ravenwest team-iconen, liveries en banners.


Bron: Persbericht


© Game4Me

Comments


bottom of page