top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

Gratis update voor TT Isle of Man: Ride on the Edge 3

NACON en het RaceWard-team, het race-label van NACON Studio Milan, hebben een gratis update met een heleboel verbeteringen uitgebracht voor TT Isle Of Man: Ride on the Edge 3. Daarnaast hebben ze een infographic onthuld die een overzicht geeft van voorkeuren en prestaties van spelers sinds de release van de game.


Op 3 juli verscheen een gratis update die de ervaring van TT Isle Of Man: Ride on the Edge 3 op vele fronten verbeterde. De update leverde meer opties om de ervaring aan te passen, een completere weergave van online-klassementen, betere visuele prestaties en verbeterde haptische feedback op PlayStation 5.



Terwijl de ontwikkelaars van NACON Studio Milan hard werkten om de ervaring te verbeteren, gingen spelers van TT Isle Of Man: Ride on the Edge 3 al lekker los in de game. Zo raceten ze in de twee maanden sinds de release al meer dan 647.000 kilometers op open roads, wat neerkomt op ruim 16 rondjes om de wereld. Ook hebben ze bijna 2 miljoen races gestart. In deze veeleisende simulatie van de gevaarlijkste race ter wereld, heeft 45% van de spelers zich gewaagd aan de twee moeilijkste game-modes, die de werkelijkheid het dichtst benaderen. Tenslotte werd Peter Hickman de favoriete coureur van spelers, nadat hij dit jaar vier races won en een nieuw record vestigde tijdens de Isle Of Man TT (16’36,115 minuten met een gemiddelde snelheid van 218 km per uur). Hij werd op korte afstand gevolgd door Michael Dunlop en John McGuiness, twee andere legendes van de Tourist Trophy.


Bron: Persbericht


© Game4Me

bottom of page