top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

Gratis Colosseum update voor Elding Ring is nu beschikbaar

Sta op, Tarnished! De gratis Colosseum-update voor Elden Ring is vanaf vandaag verkrijgbaar. Deze DLC introduceert nieuwe Player versus Player features en gloednieuwe cosmetics.


PvP Colosseums - De Colosseum-deuren openen voor de allereerste keer en onthullen een nieuwe uitdaging, waaronder drie nieuwe arena's. Elke arena, gesitueerd in Limgrave, Caelid en Leyndell, komt met zijn eigen regels en zal heftige Player versus Player-confrontaties huisvesten.

Limgrave Colosseum kent twee modi: United Combat en Combat Ordeal.

  • In United Combat worden deelnemers in twee teams opgesplitst en moeten ze het in timed gevechten tegen elkaar opnemen, waarbij de mogelijkheid om te respawnen bestaat. Elke dood en respawn brengt punten op voor het andere team, waarna het team na afloop met de hoogste score wint.

  • In Combat Ordeal is het elke Tarnished voor zich. Iedereen kan in deze modus respawnen tot de tijd stopt. Diegene met de meeste punten, wint.

Royal Colosseum, gelegen in Leyndell, introduceert de Duel Mode. Twee Tarnished nemen het in een duel tot de dood tegen elkaar op, zonder de mogelijkheid om te respawnen.


Caelid Colosseum kent dan weer alle modi, met daarenboven de mogelijkheid om Spirit Ashes te summonen om naast je zijde te vechten.


Vervoeg het gevecht in je eentje of gebruik groepwachtwoorden om samen of tegen vrienden te spelen. Bewijs wat je waard bent in de Colosseums!


Cosmetics – Vijf nieuwe haarstijlen wachten de spelers op bij het opstarten van Elden Ring of tijdens het aangaan van de vele uitdagingen in de Colosseums.


Bron: Persbericht


© Game4Me

Comments


bottom of page