top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition aangekondigd

Later deze maand viert Rockstar Games een heel speciaal jubileum: 20 jaar na de oorspronkelijke release van Grand Theft Auto III - de game die spelers losliet in de uitgestrekte, driedimensionale metropool Liberty City met een nieuw en ongekend gevoel van vrijheid. Grand Theft Auto III baande niet alleen een nieuwe weg voor het open-wereldgenre, maar vestigde Grand Theft Auto ook als cultureel fenomeen. Net zoals dat geldt voor de twee daaropvolgende - en even legendarische - delen in de reeks: Grand Theft Auto: Vice City en Grand Theft Auto: San Andreas.

.Ter ere van het aankomende jubileum kondigt Rockstar aan dat alle drie de games later dit jaar naar de huidige generatie platforms komen in Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition voor PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One, Nintendo Switch en de Rockstar Games Launcher op PC. Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition zal over de hele linie upgrades bevatten, waaronder grafische verbeteringen en moderne gameplay-verbeteringen voor alle drie de titels, terwijl de klassieke look en feel van de originelen behouden blijft.

Om de lancering voor te bereiden, zullen volgende week bestaande versies van de klassieke titels bij digitale retailers verdwijnen. Daarnaast komt Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Edition in de eerste helft van 2022 naar iOS en Android.

Als onderdeel van de viering van de 20e verjaardag van GTAIII, kun je in Grand Theft Auto Online tijdens de komende evenementen in de herfst speciale spullen verzamelen, waaronder herdenkingskleding en liveries. Rockstar zal de komende weken meer details geven over hoe je deze kunt bemachtigen als onderdeel van onze doorlopende evenementen in GTA Online. De GTA Online events van deze maand hebben ook een aantal speciale verrassingen - waaronder de mogelijkheid dat er wat ongewone activiteit plaatsvindt in en rond het zuidelijke deel van San Andreas...
Rockstar blijft ook werken aan de verbetering en ontwikkeling van GTA Online. Zoals je misschien hebt gemerkt, zijn we onlangs begonnen met het in en uit het spel halen van bepaalde Adversary Modes en Player Jobs. GTA Online biedt een enorm gevarieerd spelaanbod, met sinds de lancering meer dan 1000 door Rockstar gecreëerde Jobs en tientallen miljoenen door spelers gecreëerde Jobs. Door de door Rockstar gecreëerde Jobs in de loop van de tijd in en uit het spel te halen, maken we niet alleen ruimte vrij voor nieuwe missies en modi in de toekomst, maar verbeteren we ook de matchmaking van het spel door de community te richten op een meer gestroomlijnde lijst van wekelijkse Jobs.

Hierdoor kunnen ze banen terug te brengen op verschillende tijdstippen voor speciale of seizoensgebonden evenementen en helpen bij het verminderen van een aantal van de minder geliefde banen. Daarnaast kunnen we ook weer een aantal van onze weggezakte klassiekers of de eigenaardigere favorieten van de gemeenschap naar boven halen. Evenals speciale bonussen, zoals deze afgelopen week de terugkeer van Offense Defense, Sumo en nog veel meer.
Bron: Persberichten


© Game4Me


-

Comentários


bottom of page