top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

Gigantosaurus: Dino Kart brult naar pc en consoles in 2023!

Outright Games, de toonaangevende uitgever van gezinsvriendelijk interactief entertainment, heeft vandaag in samenwerking met Cyber Group Studios, een toonaangevende producent en distributeur van animatieseries voor kinderen en gezinnen wereldwijd, aangekondigd dat Gigantosaurus: Dino Kart volgend jaar, in 2023, uitkomt. De game zal fysiek beschikbaar zijn op Nintendo Switch, PlayStation 4 en PlayStation 5 en digitaal op Xbox One, Xbox Series X, pc en Google Stadia. Race door Cretacia in een kartkampioenschap vol actie dat bijna net zo groot is als de eetlust van Gigantosaurus!


Spelers van alle leeftijden kunnen het opnemen tegen hun vrienden en familie met automatisch sturende karts en teksttips op het scherm die worden voorgelezen door Mazu de slimme Ankylosaurus. En er is meer! Maximaal vier spelers kunnen samen spelen in splitscreen multiplayer voor een echt familieavontuur!



Ga karten of ga naar huis in deze prehistorische racewedstrijd! Kies uit acht verschillende personages, waaronder Bill, Mazu, Rocky en Tiny, scheur over vijftien circuits vol geweldige hindernissen en doe kracht op op verschillende locaties in heel Cretacia. Verzamel speciale vaardigheden op de baan om binnenwegen te creëren of krijg een jetpack om de tegenstanders voor te blijven en de race te winnen, terwijl je uit handen blijft van de de Gigantosaurus, de grootste en felste dinosaurus van het land. Gigantosaurus: Dino Kart is gebaseerd op de succesvolle geanimeerde tv-serie Gigantosaurus, die momenteel wereldwijd wordt gestreamd op Disney+ en Netflix en internationaal wordt uitgezonden op grote zenders zoals Disney Junior (wereldwijd), France Télévisions, POP (UK), Super RTL (Duitsland), RAI jojo (Italië), RTVE - Clan (Spanje), CCTV (China), TV Azteca (Mexico) en NHK (Japan).


Bron: Persbericht


© Game4Me

bottom of page