top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

Gigantisch aantal personages komen samen in JoJo's Bizarre Adventure: All Star Battle R

Bandai Namco heeft vandaag aangekondigd dat JoJo's Bizarre Adventure: All Star Battle R, de op animestijl gebaseerde vechtgame met een enorm en gedenkwaardig rooster van personages, in de herfst van 2022 naar PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One, Nintendo Switch en pc PC komt. JoJo's Bizarre Adventure: All Star Battle R, ontwikkeld door CyberConnect2 Co., dompelt spelers onder in een authentieke videogame-adaptatie die trouw blijft aan de fascinerende kunststijl van bedenker Hirohiko Araki en de originele Japanse VO-acteurs van de anime-serie in de hoofdrol heeft.


Voor het eerst geïntroduceerd in 1987 en aangepast aan anime in 2012, is JoJo's Bizarre Adventure het best bekend voor zijn charismatische helden die onvergetelijke slagzinnen laten vallen en over-the-top bewegingen uitvoeren als ze elkaar aframmelen met behulp van martial arts en bovennatuurlijke vaardigheden. JoJo's Bizarre Adventure: All Star Battle R is de grootste game ooit in de franchise, en brengt vijftig personages uit elke story arc samen. Spelers kunnen populaire gevechten uit elk verhaal ervaren en helden uit verschillende universums voor het eerst met elkaar zien interageren, spelend als Jonathan Joestar, DIO, Jotaro Kujo, Jolyne Cujoh, dochter van Jotaro en de allereerste vrouwelijke JoJo in de serie, en nog veel meer.

JoJo's Bizarre Adventure: All Star Battle R introduceert een volledig vernieuwde en verbeterde versie van het vechtsysteem voor het eerst geïntroduceerd in 2013, het tempo opvoerend met hit stops, streepjes, ingewikkelde nieuwe combo's, en een geheel nieuw "Support Attack" tag-team gevechtssysteem. De spelmodi bestaan uit de All-Star Battle Mode, Arcade Mode, Online Mode, Versus Mode, Practice Mode en Gallery Mode. De hoofdmodus, All-Star Battle Mode, bevat klassieke gevechten tussen helden uit eerdere games naast geheel nieuwe gevechten, met meer dan honderd verschillende gevechten voor spelers om te ervaren. JoJo's Bizarre Adventure: All Star Battle R biedt ook een reeks van aanpasbare en verzamelbare skins samen met unieke illustraties die spelers kunnen ontgrendelen en spelen in de Gallery Mode.


Bron: Persbericht


© Game4Me

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page