top of page
 • Foto van schrijverGame4Me

GFN Donderdag komt terug van E3 met Marvel's Guardians of the Galaxy, Humankind closed beta en meer

Deze GFN Donderdag zit vol met E3-nieuws voor GeForce NOW. Het is een tijd van feest met de aankondigingen van Marvel's Guardians of the Galaxy, die naar GeForce NOW komt bij de release, en voor Humankind, die deze week op GeForce NOW streamt tijdens de closed beta. Leden krijgen ook een nieuwe update, die nu wordt uitgerold; plus 10 games die deze week GeForce NOW vervoegen, waaronder titels met day-and-date release zoals Overcooked! 2 in de Epic Games Store - een van de gratis games van de week van 17-24 juni - The Universim, Roguebook en meer.


Je hebt dit. Waarschijnlijk. Een van de belangrijkste game-aankondigingen van E3 was Square Enix's Marvel's Guardians of the Galaxy, dat op 26 oktober uitkomt op Steam en zal streamen via GeForce NOW. Met de onvoorspelbare Guardians aan je zijde, knallen leden zich een weg van de ene explosieve situatie naar de andere, met originele en iconische Marvel-personages die verwikkeld zijn in een strijd om het lot van het universum.Hoe ver wil je de mensheid drijven? Een andere spannende E3-aankondiging was de closed beta voor SEGA en Amplitude Studios' magnum opus, Humankind. Terwijl de turn-based historische strategiegame op 17 augustus uitkomt op Steam en de Epic Games Store, krijgen spelers in closed beta een vroege kans om geschiedenis te schrijven door tot 60 culturen te combineren en de beschaving van de Oudheid naar de Moderne Tijd te leiden. GeForce NOW-leden die Humankind pre-orderen en closed beta-toegang kregen, kunnen de game vanaf deze GFN Donderdag (17 juni) tot 21 juni streamen.


Wees een prioriteit Als een speciale E3-aanbieding kregen nieuwe gratis GeForce NOW-leden drie dagen voorrang bij de toegang tot de service. Hoewel het inschrijvingsportaal is gesloten, hebben leden tot 30 juni om deze aanbieding in te wisselen en te genieten van prioritaire extraatjes die de GeForce NOW game-ervaring verbeteren, inclusief front-of-line toegang tot gaming servers, langere sessies, en RTX ON voor prachtige ray-traced graphics. Updates beamen van de cloud GeForce NOW heeft belangrijke updates in aantocht, waaronder nieuwe in-stream statistieken die beschikbaar zijn in de overlay en menu's, verbeteringen in de kwaliteit van de service om de latentie te verbeteren voor games die Adaptive Vsync ondersteunen, aanpassingen aan de pasvorm en afwerking om het gebruik en de vloeiendheid van het laden te verbeteren, en een native editor voor toetsenbordinvoermethodes.

Komen deze week naar de cloud Als kers op de taart van al deze updates, staat GFN Donderdag ook altijd voor meer games die GeForce NOW vervoegen. Titels die leden deze week kunnen verwachten bij GeForce NOW zijn onder andere:

 • Humankind (Closed Beta op Steam en Epic Games Store)

 • Overcooked! 2 (Free op Epic Games Store tot 24 juni)

 • Roguebook (day-and-date release op Steam, 17 juni)

 • Panzer Corps 2 (Epic Games Store)

 • Pathway (Steam)

 • Supraland (Steam)

 • Sword and Fairy (Steam)

 • Sword and Fairy 2 (Steam)

 • The Universim (Steam)

 • World of Warships (Epic Games Store)

Bron: Persbericht


© Game4Me


Comments


bottom of page