top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

Geniet van meer spanning dan ooit en nieuwe gameplayfuncties in The Devil in Me

Ontdek de nieuwe trailer van The Dark Pictures Anthology: The Devil in Me, waarin de spanning wordt opgevoerd terwijl de crew zich door de schemerig verlichte hotelgangen haast en gruwelijke ontdekkingen doet in hun poging te ontsnappen aan de valstrikken die hun mysterieuze gastheer voor hen heeft opgezet. Naast een langere speelduur van meer dan zeven uur, biedt dit volgende deel van de franchise nieuwe mogelijkheden om je nog meer in de game te laten opgaan en de verkenningstocht van de speler nog meer te belonen. Je kunt nu veel meer interactie hebben met de wereld om je heen en genieten van nieuwe verkenningsacties die deze ervaring verrijken. Als spelers door de gedetailleerde en griezelige gangen van het moordhotel lopen, kunnen ze voorwerpen duwen en trekken, maar ook rennen, springen of klimmen om gebieden te bereiken die anders onbereikbaar zouden zijn geweest.



We hebben ook een inventarissysteem toegevoegd, waarbij elk personage een aantal hulpmiddelen tot zijn beschikking heeft om hem in zijn verhaal te helpen, zoals een richtmicrofoon, camera en cameraflits, dasspeld en reportagepotlood, voorwerpen die in de loop van het spel zeer nuttig zullen blijken te zijn. Sommige voorwerpen kunnen zelfs worden veranderd, gebroken of aan andere personages worden gegeven, en sommige kunnen een leven redden, of zelfs nemen! En dit verhaal draait niet alleen om rennen en verstoppen. Je moet ook goed nadenken, want het spel brengt ook puzzels. Je moet codes vinden, verborgen of vermomd in de wereld, antieke zekeringkasten ontrafelen en je weg vinden uit doolhoven en falen kan je duur komen te staan! Tot slot zijn de veelgeprezen multiplayer-speltypen weer terug. Daag de moordenaar alleen uit of samen met je vrienden, online of door de controller door te geven in onze couch co-op modus. We hopen dat je je crewmaten goed kiest! Kijk uit voor boobytraps als je het angstaanjagende moordhotel binnengaat in deze nieuwe trailer en geniet van je verblijf!


The Dark Pictures Anthology: The Devil in Me, nu te pre-orderen, komt uit op 18 november, voor PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One en Steam.


Bron: Persbericht


© Game4Me

bottom of page