top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

Geniet van je verblijf in het moordhotel met The Devil in Me

Bandai Namco Europe heeft vandaag The Dark Pictures Anthology-seizoensfinale, The Devil in Me, uitgebracht op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One en Steam. In The Devil in Me worden spelers uitgenodigd in een prachtige recreatie van het World's Fair Hotel, gebouwd door de Amerikaanse seriemoordenaar H.H. Holmes. Ze besturen de crew van Lonnit Entertainment, low-budget documentairemakers die naar het hotel zijn gelokt met de belofte van iets unieks, iets dat de kijkcijfers van hun true-crime show zou kunnen opkrikken. Hun lot ligt in de handen van de spelers, die onder druk onmogelijke beslissingen moeten nemen, terwijl hun moorddadige gastheer elke beweging in de gaten houdt.

Naast een nieuw verhaal en een cast vol sterren komt de seizoensfinale met een reeks nieuwe gameplayfuncties. Personages kunnen nu klimmen, springen, kruipen en rennen door verkenningsgebieden die groter en complexer zijn dan ooit. Spelers zullen hun hoofd koel moeten houden om puzzels op te lossen en door op het juiste moment het nieuwe inventarissysteem en de speciale hulpmiddelen voor personages te gebruiken, kunnen ze hun leven redden!


Zoals bij alle games in The Dark Pictures Anthology kunnen spelers de horror alleen trotseren of samenwerken met vrienden in de multiplayermodi: online met een vriend of met maximaal vijf spelers in de couch-modus.


Uw kamer is klaar, we wensen u een aangenaam verblijf.


The Dark Pictures Anthology: The Devil in Me is verkrijgbaar op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One en Steam.


Bron: Persbericht


© Game4Me

Comments


bottom of page