top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

Geniet van buitenaardse beats met de Marvel’s Guardians of the Galaxy EP

anaf vandaag kunnen liefhebbers van buitenaardse techno luisteren naar de pompende elektronische muziek zoals die klinkt op Knowhere-locatie in Marvel’s Guardians of the Galaxy. Marvel’s Guardians of the Galaxy: Welcome to Knowhere EP Original Video Game Soundtrack bevat vier electronic dance-nummers met breaks, beats, buitenaardse vocalen en dreunende baslijnen die elke dansvloer in beweging krijgen, in elk sterrenstelsel. Daarnaast bevat de EP, op verzoek van vele fans, de opzwepende rockmuziek van de “Huddle” en de Spaghetti Western-achtige muziek van de karaoke-showdown met de beruchte smokkelaar Lipless.

Luister hier naar de Welcome to Knowhere EP


Knowhere is de levendige mijnhaven in het hoofd van een dood Celestial-wezen, vol plaatsen om te drinken, gokken en reflecteren. Wanneer onze bende buitenbeentjes Knowhere bezoekt, kunnen spelers genieten van een even bizarre als onvergetelijke zoektocht door deze beruchte bestemming. Om Knowhere tot leven te wekken, speelde muziek een belangrijke rol, waarbij elke bezoekbare bestemming zijn eigen geluid kreeg. Marvel’s Guardians of the Galaxy: Welcome to Knowhere EP Original Video Game Soundtrack brengt deze muziek bij elkaar voor zes buitenaards maffe en lekkere tracks met invloeden van alien techno, donkere, onheilspellende industrial en new age synthesized sound.


Alle tracks zijn geschreven, uitgevoerd en geproduceerd door de voor een BAFTA en IVOR NOVELLO genomineerde componist Richard Jacques. De bonus EP is vanaf 8 april 2022 gratis verkrijgbaar voor alle grote streamingplatformen.


Richard Jacques: “Ik ben heel blij dat fans nu naar deze nummers kunnen luisteren en de complete muziek kunnen ervaren die we maakten voor Marvel’s Guardians of the Galaxy. Ik ben opgegroeid met allerlei soorten muziek, van dans tot rock tot klassiek tot synth, om maar een paar genres te noemen. Deze game viert muzikale diversiteit, en ik kreeg alle vrijheid om samen met Eidos-Montréal een soundtrack te componeren met moderne muziek die is gebaseerd op alledaagse inspiratie, uiteenlopende invloeden en eclecticisme.”


Hieronder alle tracks, met beschrijvingen van Richard –

  • Bizarre Bazaar – “Intergalactische synth vibes gecombineerd met heavy hard-hitting breaks”

  • Nice Try, Terran – “Hypnotische alien techno met trance-achtige buitenaardse vocalen”

  • Mantlo's Bar – “Rockets favoriete hangplek. Stevige industriële breaks met exotische, astrale zang”

  • The Collectors Emporium – "Betoverende new age geluidsstromen met etnische windeffecten"

  • Showdown With Lipless – “Spaghetti Western-achtige duelmuziek, inclusief het main theme van de Guardians”

  • The Huddle – “Opzwepende stadionrock met uitbundig publiek”

Marvel’s Guardians of the Galaxy: Welcome to Knowhere EP Original Video Game Soundtrack behoort tot de in-game muziek van Marvel’s Guardians of the Galaxy, samen met de eerder uitgebrachte originele orkestsoundtrack, het full-length album van de Star-Lord Band, en de speellijst met gelicenseerde muziek uit de jaren tachtig.


Bron: Persbericht


© Game4Me

Commentaires


bottom of page