top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

GeForce-gamers krijgen meer, gratis upgrades: Rust is responsiever met NVIDIA Reflex en meer

VIDIA GeForce-gamers krijgen vandaag een paar gratis upgrades, een voor Facepunch Studio's populaire multiplayer survival-game Rust, evenals de visueel verbluffende Metro Exodus PC Enhanced Edition van 4A games. Rust ondersteunt NVIDIA Reflex voor lagere system latency en de Metro Exodus PC Enhanced Edition ondersteunt NVIDIA DLSS 2.0 om de beeldkwaliteit en prestaties te verbeteren. Beide upgrades zijn vanaf vandaag beschikbaar en worden geleverd via game-updates samen met de nieuwste Game Ready-driver. GeForce-gamers krijgen een gratis upgrade voor Rust via NVIDIA Reflex NVIDIA Reflex vermindert de system latency om het concurrentievermogen van de speler te verbeteren, waardoor ze sneller doelen kunnen verwerven, sneller kunnen reageren en de richtprecisie kunnen vergroten door simpelweg NVIDIA Reflex in de spelinstellingen in te schakelen.




De beste Metro Exodus ooit: verbeterde Ray Tracing en NVIDIA DLSS 2.0 Metro Exodus was een vlaggenschip voor real time ray tracing, waarbij gebruik werd gemaakt van de toen nieuwe technologie voor globale verlichting met een verbluffend effect, waardoor de onderdompeling van de horrorshooter dramatisch werd verbeterd. Vandaag lanceert ontwikkelaar 4A Games de Metro Exodus PC Enhanced Edition, een update die de kracht van ray tracing benut om een ongelooflijke visuele upgrade te leveren. Naast de toevoeging van DLSS 2.0, introduceert de Metro Exodus PC Enhanced Edition ook verbeterde ray tracing-functies, waaronder:

  • De toevoeging van ray-traced reflecties

  • De toevoeging van stralende stralingsverlichting, die voorheen exclusief te zien was in The Two Colonels DLC

  • Verbeterde globale verlichting met ray tracing wordt nu toegepast op elk licht in het spel



Door over te stappen op de nieuwste versie van NVIDIA DLSS (2.0), krijgt de Metro Exodus PC Enhanced Edition een aanzienlijke boost in prestaties en beeldkwaliteit. Metro Exodus PC Enhanced Edition draait exclusief op ray tracing-geschikte GPU en is gratis beschikbaar voor alle Metro Exodus-bezitters in de Epic Games Store, Steam en GoG, en wordt aangeboden als een aparte versie.


Bron: Persbericht


© Game4Me

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page