top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

Geen plaats voor gratie en elegantie in Blood Bowl? De Elven Union bewijst graag het tegendeel!

De gesloten beta van Blood Bowl 3, die werd aangekondigd tijdens het Warhammer Skulls-evenement, is live gegaan. Om dat te vieren onthullen NACON en Cyanide met veel plezier details over het derde speelbare team in de beta: de Elven Union. De Elven Union-teams vertrouwen op passes en de behendigheid van hun spelers om te bewijzen dat Blood Bowl een sport is die met gratie, finesse en elegantie kan worden gespeeld.


De teams van de Elven Union bestaan uit High Elves, Wood Elves en Dark Elves en staan bekend om hun behendigheid en passes. Maar wees voorzichtig: zodra het om fysiek contact gaat, zijn de spelers van deze teams nogal kwetsbaar en blessuregevoelig.Er zijn vier soorten spelers in de Elven Union-teams. De grootste kracht van de goedkope linemen en linewomen is hun behendigheid. Daarnaast gooien de throwers hun verre passes met chirurgische precisie. Deze throwers combineren uitstekend met de receivers, die de meest waanzinnige passes kunnen vangen. En tot slot zijn er nog de blitzers om aanvallen van tegenstander te blokkeren. Wil jij ook eens kijken hoe ver je komt met de Elven Union in Blood Bowl 3? Dat kan, want de gesloten beta is nog te spelen tot 13 juni 2021! Meld je aan op de officiële site. Keys worden tijdens de beta van tijd tot tijd verzonden. Klik hier om je te registreren voor de gesloten beta van Blood Bowl 3

Blood Bowl 3 wordt grappiger, bloederiger en heftiger dan ooit, en zal daarmee zeker in de smaak vallen bij zowel de fans van het universum als liefhebbers van strategy-games. De voltooide versie krijgt 12 teams met elk hun eigen veld en cheerleaders, de Campaign- en Multiplayer-modes, en meer aanpassingsopties dan in alle eerder verschenen Blood Bowl-games.


Bron: Persbericht


© Game4Me

コメント


bottom of page