top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

Ga nu online-coöp powerwashen in Powerwash Simulator

Vandaag heeft boutique-studio FuturLab in samenwerking met Square Enix Collective hun nieuwste update uitgebracht voor P Powerwash Simulator, een Steam vroegtijdige toegang-titel. De nieuwste update is gepubliceerd door Square Enix Ltd en levert online-coöp, nieuwe Career Jobs, nieuwe uitdagingen en de langverwachte Professional Duty Washer!


Dankzij de nieuwste update, kunnen spelers nu samen PowerWashen en chillen in de online-coöpstand! Help je beste vriend een handje in de Career-mode of beleef de spetterende actie met maximaal 6 vrienden in Free Play, waarbij je elke job kunt kiezen die de gastspeler al voltooid heeft. Daarnaast zijn er gloednieuwe jobs toegevoegd aan de Career-mode; zorg dat de Monster Truck van de burgemeester blinkt als nooit tevoren, en ga vervolgens naar de kermis om het reuzenrad schoon te maken en er een ritje in te maken.




"

En de update heeft nog meer te bieden! We hebben nieuwe, coole cosmetics toegevoegd om de game in je eigen stijl te spelen, inclusief handschoenen, washer-skins en nieuwe personage-skins.

Daarnaast is de krachtigste power washer-klasse ooit gearriveerd! De Professional Duty Washer rekent razendsnel af met eerdere vuillagen, maar pas op voor nieuwe olieachtige vuiltypes die de stad nu vervuilen. Bekijk onze patch-notes op Steam voor een volledige lijst van wat er nieuw is.


Bron: Persbericht


© Game4Me

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page