top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

Ga nu de strijd aan als Snake Eyes en Storm Shadow van G.I. JOE in Brawlhalla

Snake Eyes en Storm Shadow van Hasbro's G.I. Joe zijn nu speelbaar in Brawlhalla als Epic Crossovers. Hun komst naar Brawlhalla is tevens het startsein voor een nieuw in-game event en een nieuwe map voor de gamemodus Showdown, genaamd Arashikage Dojo. De Arashikage Showdown is een gevecht waar vier spelers het tegen elkaar opnemen en geconfronteerd worden met vallen die een match maken of breken. De speler die in drie minuten tijd de hoogste score weet te behalen, is de winnaar.
Twee nieuwe G.I. JOE Epic Crossovers:

  • Snake Eyes, Epic Crossover voor Thatch, gebruikt zijn tactische expertise om vijanden aan te pakken, met behulp van zijn vertrouwde compagnon Timber.

  • Storm Shadow, Epic Crossover voor Koji, gebruikt zijn geweldige vaardigheden als Cobra ninja om de strijd aan te gaan tegen zijn tegenstanders. Er waren immers dertig generaties Arashikage ninja's vóór hem.

Elke Epic Crossover is verkrijgbaar voor 300 Mammoth Coins via de in-game winkel. Naast de nieuwe Epic Crossovers en de map, brengt het event zes nieuwe Avatars mee met het G.I. JOE-logo: Snake Eyes, Storm Shadow, Timber, het Cobra-symbool en een geanimeerde Avatar met Cobra Commander. De Epic Crossovers, gamemodus, map en alle items zijn na het in-game event ook nog steeds beschikbaar.

Brawlhalla is reeds beschikbaar voor Xbox One, Xbox Series X|S, Nintendo Switch, PlayStation 4, PlayStation 5, PC, Mac, iOS- en Android-apparaten.


Bron: Persbericht


© Game4MeRecente blogposts

Alles weergeven
bottom of page