top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

Ga een verfrissende uitdaging aan in de nieuwe Challenge Mode van PowerWash Simulator

Vandaag heeft de onafhankelijke ontwikkelaar FuturLab hun eerste content-update uitgebracht voor de Steam Early Access-titel PowerWash Simulator Deze nieuwste update (0.4) wordt uitgegeven door Square Enix en voegt diverse content toe, waaronder de nieuwe Challenge Mode, extra schoonmaakjobs, en diverse zeer welkome, door de community aangevraagde ‘quality of life’-veranderingen. PowerWash Simulator geeft spelers een opgeruimd en verfrissend gevoel met het kalmerende geluid van hogedrukwaterspuiten. Spelers kunnen hun eigen wasbedrijf opbouwen en elk spikkeltje vuil wegspuiten dat ze maar kunnen vinden. PowerWash Simulator geeft een unieke draai aan het simulatiegenre door te focussen op ontspanning en escapisme.


Spelers die liever onder wat meer druk presteren zitten goed in de Challenge Mode die je het vuil laat bestrijden in verschillende scenario’s. Zo kun je in de Time Challenge tegen de klok wassen, terwijl de Water Challenge je uitdaagt om zo weinig mogelijk water te gebruiken.

En de 0.4-update heeft nog meer te bieden! Raak in de zen-zone met meer fantastische dingen om schoon te maken: ga het bos in om de boomhut van Hunter Lode te reinigen, laat een smerige oude camper weer glimmen, en verwijder de dikke aslaag van een helikopter!


Daarnaast is een hele reeks quality-of-life-verbeteringen doorgevoerd voor een nog soepelere spelbeleving, zoals een aangepast zeepsysteem, ondersteuning voor maximaal 240FPS en een extra hurkniveau om van die moeilijk bereikbare plaatsjes te kunnen schoonmaken. Je leest alles over deze QOL-wijzigingen in onze nieuwste Dev Log.


Als je deze zomer ook van PowerWash Simulator wilt genieten moet je er snel bij zijn, want je kunt de game tot 8 juli met 15% korting kopen in de Steam Summer Sale!


Bron: Persbericht


© Game4Me

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentários


bottom of page