top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

Free Radical Design keert terug, ontwikkeling van de volgende TimeSplitters game begint

Deep Silver kondigt vandaag de formatie van een nieuwe studio aan die de geliefde TimeSplitters serie laat terugkeren. Belangrijke originele leden van het Free Radical Design team waaronder oprichters Steve Ellis en David Doak zijn teruggekeerd voor de heroprichting van Free Radical Design.
Het hoog aangeschreven Free Radical Design team heeft in verschillende vormen een 22-jarige geschiedenis. De studio is verantwoordelijk voor de meest iconische games van de 00s, waaronder de eerste TimeSplitters game die in 2000 verscheen. De bekroonde TimeSplitters serie kreeg twee nieuwe delen, allemaal gevuld met humoristische verwijzingen naar popcultuur en gevechten in verschillende tijdperken en locaties. “Het is deze unieke stijl die de TimeSplitters serie een grote en gepassioneerde aanhang gaf, die zonder twijfel enthousiast zal worden van de nieuwe Deep Silver Studio en graag meer details krijgt naarmate de franchise vordert”, zegt Paul Nicholls, Global Brand en Marketing Director bij Deep Silver.

Het Free Radical Design team begint aan de ontwikkeling van de volgende TimeSplitters game in de komende maanden; voor nu concentreren ze zich op het bouwen van de studio in de omgeving van Nottingham. Vacatures binnen de studio zullen te zijner tijd bekend worden gemaakt.

Free Radical Design is een Deep Silver studio als gevolg van de aanschaf van de TimeSplitters IP in 2018 door Deep Silver-eigenaren Koch Media.


Bron: Persbericht


© Game4Me

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page