top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

Final Fantasy VII Remake Intergrade – PS5 Extended en Enhanced Features Video

Final Fantasy VII Remake verschijnt op 10 juni op PS5 als Final Fantasy VII Remake Intergrade; een visueel verbeterde versie van de gerenommeerde en prijswinnende game, inclusief een gloednieuwe episode met Yuffie in de hoofdrol en tal van gameplayverbeteringen om van te genieten.


In deze uitgebreide video krijg je de stad Midgar te zien als nooit tevoren met verbeterde textures, belichting en achtergrondomgevingen. Je kan schakelen tussen twee modi: "Graphics Mode," die 4K-resolutie voorschotelt, en "Performance Mode," die voorrang geeft aan vlotte actie aan 60 frames per seconde. Daarnaast kan je ook dankzij de "Photo Mode" je leukste momenten vastleggen en delen met vrienden. Geniet daarenboven van diepgaande gevechten, dankzij de haptic feedback van de DualSense wireless controller.





In dit nieuwe avontuur met Yuffie in de hoofdrol moet je als de ninja Yuffie Kisaragi de schimmige Shinra Corporation infiltreren om een krachtig materiaal te stelen en de glorie van haar vaderland te herstellen. Werk samen met nieuwe personages en geniet van een uitgebreide gameplay-ervaring met diverse nieuwe gevechten en gameplay-toevoegingen, die het Final Fantasy VII Remake-verhaal in een nieuw perspectief plaatsen dat je niet mag missen.


Bron: Persbericht


© Game4Me

Comments


bottom of page