top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

Final Fantasy VII Remake Intergrade aangekondigd voor PS5

Tijdens de digitale State of Play-livestream van Sony Interactive Entertainment, heeft Square Enix aangekondigd dat Final Fantasy VII Remake op 10 juni naar PS5 komt als het verbeterde en uitgebreide Final Fantasy VII Remake Intergrade.
Final Fantasy VII Remake Intergrade. voor PS5 maakt gebruik van de nieuwste generatie hardware voor een schat aan verbeteringen op het gebied van graphics, gameplay en opties:

  • Dompel jezelf als nooit eerder onder in de stad Midgar, met verbeterde textures, belichting en achtergronden. Daarbij kunnen spelers wisselen tussen twee modes:

    • "Graphics Mode" geeft prioriteit aan graphics in 4K-resolutie.

    • "Performance Mode" geeft prioriteit aan vloeiende actie met 60 frames per seconde.

  • Vang en deel je favoriete momenten in de game met de volledig aanpasbare "Photo Mode".

  • Geniet van meeslepende gevechten met de haptische feedback van de draadloze DualSense-controller, en gebruik zijn adaptieve triggers voor dynamische bike-races.

  • Nieuwe moeilijkheidsgraden voor ‘Classic Mode’ bieden nieuwe manieren om te spelen.

  • Duik sneller in de actie dankzij kortere laadtijden.

Als bedankje aan spelers die Final Fantasy VII Remake voor PS4 hebben gekocht, biedt Square Enix deze spelers een gratis PS5-update* die zonder extra kosten alle hierboven beschreven next-gen-verbeteringen toevoegt wanneer de game op een PS5-console wordt gespeeld.


Naast de hierboven beschreven verbeteringen, bevatFinal Fantasy VII Remake Intergrade. ook een gloednieuwe episode met Yuffie als hoofdpersoon. In dit nieuwe avontuur moet je als de ninja Yuffie Kisaragi de schimmige Shinra Corporation infiltreren om een krachtig materiaal te stelen en de glorie van haar vaderland te herstellen. Werk samen met nieuwe personages en geniet van een uitgebreide gameplay-ervaring met diverse nieuwe gevechten en gameplay-toevoegingen, die het Final Fantasy VII Remake-verhaal in een nieuw perspectief plaatsen dat je niet mag missen.

Commentaires


bottom of page