top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

Final Fantasy VII 25th anniversary celebration-stream biedt eerste blik op Final Fantasy VII Rebirth

Final Fantasy VII 25th anniversary celebration-stream onthult tweede titel in het Remake Project, Final Fantasy VII Rebirth, bevestigt dat het Remake Project een trilogie is, onthult komende Final Fantasy VII-releases en jaar aan jubileum-activiteiten Square Enix heeft ter ere van de 25e verjaardag van Final Fantasy VII eenFinal Fantasy VII 25th anniversary celebration-stream uitgezonden. De stream bood een eerste blik op Final Fantasy VII Rebirth voor PS5, het vervolg op de hooggeprezen Final Fantasy VII Remake uit 2020, de aankondiging van Crisis Core: Final Fantasy VII - Reunion , een HD-remaster van de geliefde prequel van Final Fantasy VII een Steam Deck-compatibele versie van Final Fantasy VII Intergrade voor pc en veel meer.Daarnaast werden tijdens de stream trailers getoond voor de mobile games Final Fantasy VII Crisis en Final Fantasy VII: The First Soldier naast exclusieve Final Fantasy VII anniversary-merchandise

Final Fantasy VII Rebirth is het tweede verhaal in de Final Fantasy VII remake-serie. Deze serie biedt een hervertelling van de iconische fantasy-game die het RPG-genre definieerde, in drie verschillende games. Het eerder gelanceerde Final Fantasy VII Remake werd warm ontvangen door spelers en vakpers, en verkocht wereldwijd ruim vijf miljoen exemplaren. Final Fantasy VII Rebirth verschijnt komende winter voor PS5.


Tetsuya Nomura, de creative director van de Final Fantasy VII remake-serie: “Zoals we tijdens de stream onthulden, zijn er momenteel vier FINAL FANTASY VII-projecten tegelijk in ontwikkeling. Hoewel elk van die vier titels een andere rol heeft, zijn ze allemaal verbonden door de hoogkwalitatieve weergave van de wereld en personages uit FF VII. Als iemand die was betrokken bij de ontwikkeling van elk van de originele titels, begrijp ik de visie en gedachten achter elk project als geen ander en ben ik actief betrokken bij het ontwikkelingsproces voor alle vier de titels.”

Tijdens de stream werd ook een nieuwe titel aangekondigd: Crisis Core: Final Fantasy VII - Reunion, een remaster van de game dat in 2007 exclusief verscheen voor de PlayStation Portable. Deze cult classic action RPG is een prequel van Final Fantasy VII. Crisis Core is een ware remaster en volgt het verhaal van SOLDIER 1st Class Zack Fair tijdens zijn speurtocht naar de vermiste SOLDIER Genesis Rhapsodos, wat leidt tot nieuwe onthullingen voor de verhalen van Cloud, Sephiroth, Aeith, Tifa en meer. Crisis Core verschijnt deze winter voor PS5, PS4, Xbox Series X|S, Xbox One, PC & Nintendo Switch. Voor spelers die Final Fantasy VII Intergrade nog niet hebben gespeeld, verschijnt deze game, die tijdens de Game Awards van 2020 werd uitgeroepen tot Beste RPG, vandaag, 17 juni 2022, om 09 uur op Steam met volledige Steam Deck-compatibiliteit*. De uitgebreide en verbeterde versie van de game biedt een extra episode die draait om Yuffie, een verbeterde visuals capture-mode, het Classic Mode-moeilijkheidsniveau en meer.

Fans werden ook getrakteerd op een nieuwe trailer voor de komende mobile RPG, Final Fantasy VII Ever Crisis, waarvoor later dit jaar een Closed Beta Test is gepland. Daarnaast toonde de Season 3-trailer van de populaire mobile game FINAL FANTASY VII FIRST SOLDIER spannende nieuwe content-updates die nu verkrijgbaar zijn, inclusief een map van de Midgar Plateside, een Serpent Launcher-wapen, water materia, en de nieuwe Machinist-stijl.Bron; Persbericht


© Game4Me

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page