top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

FIFA 23 Viert The World’s Game met HyperMotion2 Technology, Vrouwenvoetbal in Clubverband

EA onthulde vandaag FIFA 23 en de volgende evolutie van HyperMotion2 technologie, en creëert daarmee een nieuwe standaard in realistische en immersieve gameplay op het veld. FIFA 23 zal tijdens de lancering voor de eerste keer clubteams bevatten in vrouwenvoetbal met de Barclays Women’s Super League & Division 1 Arkema, waarmee het zijn positie als authentiekste voetbalervaring ter wereld verstevigt.


Spelers kunnen ook het hoogtepunt van het internationale voetbal van zowel de mannen als vrouwen beleven in FIFA 23 met de FIFA World Cup Qatar 2022 en de FIFA Women’s World Cup Australia & New Zealand 2023 als post-launch updates, zonder bijkomende kosten. Cross-play features zullen voetbalfans gaan verbinden als nooit tevoren, deze zullen beschikbaar zijn in verschillende online game modes in FIFA 23.

Pre-orders zijn nu beschikbaar voor FIFA 23 die uitkomt voor PlayStation 5, Xbox Series X|S, PC, Stadia, PlayStation 4, en Xbox One op 30 september. Early access voor FIFA 23 Ultimate Edition begint op 27 september, 2022.


De ontwikkelingen in FIFA 23’s HyperMotion2 technologie en physics system hebben een nieuwe reeks features mogelijk gemaakt die de gameplay-ervaring nog immersiever maken dan ooit. De bewegingen van teams en spelers op het veld zijn responsiever, slimmer en authentieker, of ze nu in duel gaan met een verdediger of als keeper voor een hoge bal gaan tegen een aanvaller. Spelers van de game kunnen ook uitkijken naar een nieuw intelligent dribbelsysteem, met een meer natuurlijke en vloeiende transitie naar een schot, volledig nieuwe acceleratie-mechanics, verbeterd bewustzijn van de spelers op het veld en veel meer. Met de intrede van het vrouwenvoetbal in clubverband, zijn volledige nieuwe animaties toegevoegd aan FIFA 23, gebaseerd op de bewegingen van echte voetbalsters.


De waarheidsgetrouwste ervaring van The World’s Game, FIFA 23, bevat nu ook club teams uit het vrouwenvoetbal met de Barclays Women’s Super league en Division 1 Arkema die zich bij de grootste sterren en teams voegen, en bevat meer dan 19.000 spelers in meer dan 700 teams, in meer dan 100 stadions en meer dan 30 competities. FIFA 23 is de enige plek waar je de iconische UEFA Champions League, UEFA Europa League, UEFA Europa Conference League, CONMEBOL Libertadores, CONMEBOL Sudamericana, Premier League, Bundesliga, LaLiga Santander, Belgian Pro League en Eredivisie in dezelfde game kunt spelen.


FIFA 23 bevat een reeks aan vooruitgangen en innovaties in Career Mode, Pro Clubs, VOLTA FOOTBALL, FIFA 23 Ultimate Team en meer. Het nieuwe Training Center coachingsysteem zal nieuwe en minder ervaren spelers de mogelijkheid geven om eenvoudig de beginselen van de gameplay eigen te maken en hun skills te verbeteren voordat ze aan een wedstrijd beginnen.


Voor de eerste keer zullen fans ook de mogelijkheid hebben om zowel de World Cup voor mannen als voor vrouwen te spelen in dezelfde game, met de FIFA World Cup Qatar 2022 en de FIFA Women’s World Cup Australia & New Zealand 2023 waarover later meer details bekend gemaakt zullen worden.


Bron: Persbericht


© Game4Me


bottom of page