top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

FIFA 21 soundtrack onthuld

Vandaag maakte EA de officiële FIFA 21-soundtrack bekend met muziek uit verschillende culturen en geluiden, waaronder meerdere Nederlandse acts, die fans van over de hele wereld representeren. FIFA 21 vertegenwoordigt met de FIFA 21- en VOLTA FOOTBALL-soundtracks meer dan 100 opkomende en gerenommeerde artiesten uit 23 verschillende landen. 


Internationale topartiesten, zoals de wereldwijde superster Dua Lipa die meerdere Grammy Awards gewonnen heeft, de Braziliaanse popsensatie Anitta, Charli XCX, Disclosure en Stormzy vieren de World's Game samen met de Nederlandse artiesten Oliver Heldens & Firebeatz met hun nummer Lift Me Up (feat. Carla Monroe) en Bakermat met het nummer Baianá.

Om FIFA 21-spelers samen te brengen kunnen fans alvast naar de VOLTA FOOTBALL-soundtrack luisteren terwijl ze andere speltypen spelen, zoals FUT en Carrière, en een en ander zo instellen dat ze in alle menu's naar zowel FIFA 21- als VOLTA FOOTBALL-nummers kunnen luisteren. Zowel de FIFA 21- als de VOLTA FOOTBALL-soundtrack is vanaf vandaag beschikbaar op de belangrijkste streamingplatforms, waaronder Spotify, Apple en Deezer. Fans kunnen ook FIFA 21 pre-orderen* vóór 9 oktober en ontvangen nieuwe FUT-tenues ontworpen door Anitta, Rema, Lil Mosey, DAVE en BEAM.

Om de totaal nieuwe soundtrack te helpen vieren, kunnen fans ook de allereerste FIFA World Celebration ervaren, waar meer dan 40 internationale artiesten uit de FIFA 21-soundtrack bijeen komen op hun respectievelijke kanalen om de FIFA 21 Wereldpremière en de aanstaande release van de game te vieren. Fans kunnen optredens van Dua Lipa, Diplo en Anitta bekijken die allemaal op 1 oktober plaatsvinden, samen met in-game weggeefacties en meer. Blijf op de hoogte via @easportsfifa voor het volledige overzicht van optredens en meer informatie over hoe fans kunnen meedoen aan het vieren van de World's Game.


Bron: Persbericht


© Game4Me

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page