top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

Far Cry 6 nu verkrijgbaar

De game speelt zich af op Yara, een tropisch paradijs waar de tijd al jaren stil staat. Spelers ervaren de adrenaline en chaos die een guerillastrijd met zich meebrengt. Het Yaraanse volk leeft onder het zware regime van dictator Antón Castillo, gespeeld door Giancarlo Esposito (Breaking Bad, The Mandalorian) en zijn tienerzoon Diego, gespeeld door Anthony Gonzalez (Coco). Aan spelers de taak om de revolutie te leiden en het volk te bevrijden.

Als lokale Yaran en militaire drop-out Dani Rojas worden spelers meegesleurd in de guerrillabeweging terwijl de brutaliteit van Antóns heerschappij nieuwe hoogten bereikt. Spelers krijgen de keuze om Dani als ofwel man of vrouw te spelen om met hen een kleurrijke cast aan personages te versterken. Met onder andere; Clara Garcia, de leider van de revolutionaire groep Libertad en Juan Cortez, ex-KGB spion en guerilla-expert, werkt iedereen samen tegen Antón Castillo.
Alleen of in coöp met twee spelers verkennen spelers een uitgestrekte en contrastrijke open wereld, van weelderige jungles tot vervallen steden. Terwijl Antóns leger de lucht, wegen en zee controleert, opereren spelers vanuit verborgen guerrillakampen door het hele land, waar ze soldaten en grondstoffen verzamelen terwijl ze hun volgende zet plannen. Spelers navigeren door de wereld en benaderen situaties als echte guerrillastrijders om ervoor te zorgen dat elke aanval tegen het regime hard aankomt.

Door de Resolver-spirit te omarmen, een filosofie van vindingrijkheid die overal in Yara te vinden is, maken spelers gebruik van alles wat ze hebben om chaos aan het regime toe te brengen. Op het hele eiland is genoeg schrootafval te vinden waarmee een nieuw Resolver-wapen gemaakt kan worden, zoals een rugzak die rakketten afschiet, om het leger van Antón Castillo te bestrijden. Om weerstand te kunnen bieden tegen het verwoestende leger van Antón moeten spelers speciale aanpassingen maken bij de wapens die ze gebruiken.

Far Cry 6 geeft spelers de mogelijkheid en vrijheid om het spel te ervaren zoals ze zelf willen. Elke missie kan worden aangepakt zoals iedere speler dit het liefst doet, bijvoorbeeld met een stille aanpak of luid en rechtdoorzee. Naast de Resolver-opties beschikken spelers ook over de mogelijkheid om met normale wapens te spelen en het eiland te veroveren door middel van onder andere paarden, tanks en gekke doe-het-zelf voertuigen. Daarnaast werken spelers ook samen met gloednieuwe dieren zoals Chorizo, de schattige hond die geen soldaat kan negeren, of Guapo, Juans soldaat-hongerige krokodil.

Spelers met de Season Pass beschikken over de mogelijkheid om in de huid te kruipen van de meest beruchte schurken uit de Far Cry-serie: Vaas Montenegro, Pagan Min en Joseph Seed, allemaal gespeeld door de originele cast. Elke schurk krijgt een eigen DLC Episode, waar spelers als één van deze villains spelen en meer te weten komen over hun achtergrondverhaal en beweegredenen.

Far Cry 6 is nu verkrijgbaar voor Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One, PS5, PS4, Stadia, Amazon Luna, Windows PC


Bron: Persbericht


© Game4Me

コメント


bottom of page