top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

Fans en ontwikkelaars demonstreren Test Drive Unlimited Solar Crown!

Na de uitzending van TDU Connect op woensdagavond nodigen NACON EN KT Racing je uit om een herhaling te bekijken van deze geweldige show van 30 minuten. Drie ontwikkelaars van de studio kregen gezelschap van drie Test Drive Unlimited-fans om samen de gameplay van Test Drive Unlimited Solar Crown te demonstreren. Deze game zal in 2024 verschijnen, maar sommige gelukkige spelers kunnen de game al spelen tijdens de eerste closed beta, die op 24 juli 2023 begint en drie dagen zal duren.




Vooraanstaande gasten Vivian Hughes, een vertegenwoordiger van Radiant, de mysterieuze organisatie achter de Solar Crown, verwelkomde tijdens TDU Connect enkele vooraanstaande gasten. Alain Jarniou, creatief directeur bij KT Racing; Camille Courtier, medeproducent; en Guillaume Guinet, lead game-designer, kregen gezelschap van drie makers van simracingcontent : BlackPanthaa, Alex VII, en Alan Boiston van Team VVV. Deze gasten mochten een exclusieve hands-on demo van Test Drive Unlimited Solar Crown spelen en hun eerste indrukken delen. Tijdens de gameplay-sessie konden ze ook gebruikmaken van de belangrijke social-functies van de game. De gasten konden elkaar in de game ontmoeten, de geïntegreerde voice-chat gebruiken en samen deelnemen aan missies en races.


Het eiland Tijdens de show verkenden de gasten de vele gezichten van Hong Kong Island, dat 1:1 in de game is nagebouwd. De tour begon bij het Solar Hotel, dat door het KT Racing-team is gemaakt. Dit hotel is gebouwd bij Victoria Park in het hart van Causeway Bay, en is een architectonisch hoogstandje met 120 verdiepingen en een hoogte van 540 meter. De majestueuze hal van dit bouwwerk doet dienst als social hub, waar spelers elkaar kunnen ontmoeten en met elkaar kunnen chatten. In de grote open ruimte worden de beste coureurs en beschikbare activiteiten getoond: de ideale plaats om vrienden te maken of het vuurtje van rivaliteiten op te stoken! Om de sociale ervaring een extra dimensie te geven, kunnen spelers in Test Drive Unlimited Solar Crown met hun aangepaste avatar uit de auto stappen en vrij rondlopen. Deze optie, die beschikbaar is in afgesloten gebieden, zoals het Solar Hotel, maakt diverse interacties en gameplay mogelijk. Ben je een Street of een Sharp? De gameplay-sessie onthulde ook twee andere belangrijke plaatsen in de game: de hoofdkwartieren van de Sharps en de Streets. Deze twee locaties bevinden zich in verschillende hoeken van het eiland en weerspiegelen de tegengestelde levensstijlen van de twee clans. Het hoofdkwartier van de Streets bevindt zich in een voormalige nachtclub waar de donkere sfeer door neonlampen wordt doorbroken, de Sharps hebben het restaurant van een luxe hotel hun eigen draai gegeven voor de kalme en verheven sfeer die kenmerkend is voor hun clan. Alle gasten, die van nature competitief zijn ingesteld, kozen hun favoriete clan, om deel te nemen aan een hectische race om de eerste plaats en de glorie van hun clan.


Bron: Persbericht


© Game4Me

bottom of page