top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

Fallout 76 viert vijfde verjaardag met feestelijke in-game evenementen en beloningen

Bethesda nodigt de ruim 15 miljoen Fallout 76-spelers tot nu toe uit om hun feestmutsen te pakken en gemuteerde beste vrienden te verzamelen om de 5e verjaardag van de game te vieren. Voor deze gelegenheid organiseert Bethesda Game Studios verschillende in-game-evenementen, een Birthday Parade en vrolijke feestartikelen voor spelers.


Vanaf vandaag tot 21 november kunnen spelers dagelijkse en wekelijkse uitdagingen voltooien als onderdeel van het in-game Birthday Challenge Event en beloningen met een speciaal thema verdienen, zoals feestmutsen, C.A.M.P.-decoraties, taart en meer.



Om de festiviteiten gaande te houden, worden bewoners uitgenodigd om deel te nemen aan de Birthday Parade op meerdere platforms, waar het Fallout 76-communityteam privéwerelden zal bezoeken met praalwagens die door leden van de community zijn gemaakt. Bekijk de gehele parade op Bethesda's wereldwijde Twitch-kanaal nu hier! Prime Gaming en Xbox Game Pass bieden ook een verjaardagstraktatie. Actieve Prime Gaming- en Xbox Game Pass Ultimate-abonnees kunnen de Fallout 76 5th Birthday Bundle ophalen met exclusieve C.A.M.P.-items, een VTU Graduation Cap en een feestelijk Photomode-kader als gratis beloning. Deze aanbieding eindigt op 17 januari voor Prime Gaming en 17 december voor Xbox Game Pass.


Bron: Persbericht


© Game4Me

bottom of page