top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

Fallout 76 stelt 2021 Content Roadmap voor

2021 belooft gloednieuwe manieren van spelen te introduceren nu Fallout 76 verder blijft groeien en evolueren. Hieronder vind je een overzicht van wat je dit jaar mag verwachten:

Lente

Maak je klaar voor onze Lente-update! We verwelkomen S.P.E.C.I.A.L. loadouts, C.A.M.P. Slots, Mannequins en een gloednieuwe Daily Ops uitbreiding. Bekijk het Inside the Vault-artikel hier voor meer informatie over de nieuwe functies. Spelers die Fallout 76 op de Bethesda.net-launcher bezitten, kunnen al deze nieuwe functies en meer testen in onze huidige versie van de PTS.


Bovendien bevat deze update de terugkeer van Armor Ace, dit keer in een felle strijd tegen Commissioner Chaos en de Yukon Five! Seizoen 4 brengt geheel nieuwe beloningen naar het scorebord, van cosmetica tot items en alles daartussenin.


Zomer

Vorig jaar arriveerde de Brotherhood of Steel in Appalachia waarin spelers getuige waren van een conflict tussen de rangen en ze ontdekten nieuwe obstakels op hun pad. Steel Reign vervolgt het verhaal van The Brotherhood en introduceert gloednieuwe missies, locaties, NPC's en nieuwe beloningen. Welke kant kies jij? Jouw keuzes zullen de Wasteland veranderen.


Deze zomer komen er ook legendarische modules aan, waarmee spelers specifieke legendarische items kunnen maken. Pas je build aan om je speelstijl te perfectioneren.


Herfst

Er gaat flink wat veranderen, waaronder een evolutie van Private Worlds! Blijf de komende maanden op de hoogte voor meer informatie naarmate we dichter bij de release komen.


We brengen ook een nieuwe uitbreiding naar Daily Ops om spelers nog meer manieren te bieden om te spelen.


Winter

Deze winter worden legendarische wapens en armor met vier sterren geïntroduceerd, samen met de komst van de veelgevraagde en verwachte C.A.M.P.-huisdieren!


Neem het op tegen nieuwe gevaren met een buitengewoon evenement. In de gloednieuwe Public Challenge: Invaders from Beyond zullen spelers van de hele server zich verenigen om uitdagingen te voltooien, het opnemen tegen uitdagende nieuwe vijanden en geweldige beloningen verdienen.


De sekteleden van Appalachia zijn iets duisters van plan in een gloednieuw seizoensevenement: The Ritual! Help de sekteleden in Point Pleasant een spannend en gevaarlijk ritueel voor te bereiden, en ze zullen je unieke beloningen schenken.


Bron: Persbericht


© Game4Me

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page