top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

Fallout 76 | Buitenaardse wezens landen in de nieuwste patch

De nieuwste Fallout 76-update is nu beschikbaar en gratis voor alle spelers. Tijdens dit seizoen vallen mysterieuze wezens uit de verste plekken van de ruimte Appalachia binnen. Werk samen met andere spelers om te voorkomen dat de aliens hun 'onderzoek' voltooien. Fallout Worlds krijgt ook enkele verbeteringen, waaronder het verdienen van S.C.O.R.E., en het geheel nieuwe seizoen 8 is uit.


Elk uur - op het uur - verschijnt er een Alien Mothership boven één van de vele spraakmakende Appalachia-locaties om drie Brainwave Siphons in het gebied in te zetten, die vervolgens hersengolven verzamelen van levensvormen tijdens het Brainwave Extraction-proces. Om dit event te activeren, reis je naar de locatie van het moederschip en onderzoek je Siphon Kappa.Wanneer het event begint, moeten spelers alle drie de Brainwave Siphons vernietigen voordat de aliens de extracties kunnen voltooien. Elke Siphon wordt beschermd door een krachtveld, dat wordt bestuurd door een andere Alien Commander. Versla de buitenaardse krachten om deze commanders uit te lokken. Door de commander te verslaan, zal het krachtveld stoppen met werken en de mogelijkheid bieden om de Siphon te vernietigen. Als je alle drie de Brainwave Siphons op tijd sloopt, krijg je loot, XP en een kans op plans om nieuwe buitenaardse wapens en C.A.M.P. items te maken. Terwijl dit seizoensevenement live is, kun je buitenaardse indringers tegenkomen bij bepaalde Public Events, waaronder Campfire Tales, Free Range en Line in the Sand. Je kunt onze nieuwsgierige bezoekers ook zien in nieuwe Random Encounters die in de update zijn toegevoegd. Fallout Worlds Updates Als reactie op feedback van de community kunnen spelers nu S.C.O.R.E. verdienen van niet-herhaalbare dagelijkse en wekelijkse challenges tijdens het spelen in Public en Custom Worlds. Custom Worlds introduceert ook een aantal nieuwe instellingen voor Fallout 1st-leden:

  • Gewicht: Pas de instelling Carry Weight aan om een specifiek maximaal gewicht te kiezen dat een speler kan dragen of gebruik de instelling Carry Weight Multiplier om het maximale gewicht aan te passen.

  • Confetti: de instelling Dismemberment zorgt ervoor dat verslagen vijanden exploderen in een wolk van confetti.

  • Perk-effecten: kies of spelers met deze instelling kunnen profiteren van Normale Perk-effecten, Legendary Perk-effecten, beide of geen van beide.

  • VATS: Schakel VATS-targeting ten opzichte van andere spelers uit of schakel VATS zelfs helemaal uit.

  • Versoepelde bouwbeperkingen: Pas de optie "Toggle Snapping" in de bouwmodus aan om C.A.M.P. objecten te plaatsen, zelfs als ze elkaar kruisen.

  • Weer: als je de weersinstelling gebruikt, krijg je de donkere lucht van het Mothman Equinox-seizoensevenement.

Commentaires


bottom of page