top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

ESO: Markarth verhaalgebied is nu live op PC en Stadia en komt op 10 november uit voor consoles

Het Markarth-verhaalgebied en DLC – het hoogtepunt van The Elder Scrolls Online’s Dark Heart of Skyrim jaarlange avontuur – en de gratis Update 28, zijn nu live op PC en Stadia. Xbox One en PS4-spelers kunnen vanaf 10 november hun stempel drukken op The Reach.


Markarth neemt spelers mee naar de wildernis van The Reach om een groep onwaarschijnlijke bondgenoten samen te brengen om de strijd aan te gaan met de Vampire Lord en zijn eeuwenoude leger. Binnen de DLC en gratis update van het basisspel kunnen spelers The Reach en de Arkthzand Caverns verkennen en aan de slag gaan met nieuwe quests, personages, uitdagingen, de Vateshran Hollows solo arena, het Item Set Collection-systeem en meer!

Samen met de release van Markarth wordt ook de Update 28 basisspel patch gelanceerd die gratis nieuwe features en bug fixes voor alle ESO-spelers met zich meebrengt. Hoofdzakelijk lanceert Update 28 de Item Set Collection. Met deze nieuwe feature kunnen spelers honderden ESO-item sets toevoegen aan hun Collections en deze reconstrueren. Dit nieuwe systeem stelt spelers in staat om broodnodige plaats vrij te maken in hun inventory, bank of coffer space aangezien bijna elke set in Tamriel nu veilig opgeslagen kan worden in Collections.


Bron: Persbericht


© Game4Me

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page