top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

erste gratis post-launch content voor Tom Clancy’s Rainbow Six Extraction, Spillover, nu beschikbaar

De eerste gratis post-launch content voor Tom Clancy’s Rainbow Six Extraction, een Crisis Event genaamd Spillover, is nu tot en met 10 maart speelbaar in de game. Crisis Events zijn tijdelijke evenementen met thema-content, waarbij er een nieuwe operator of een nieuwe gevaarlijke Protean-vijand wordt geïntroduceerd. In het eerste Crisis Event, Spillover, moeten spelers massale kolonies van een geëvolueerde versie van de Sprawl vernietigen met, onder andere, een gloednieuwe Operator terwijl hordes Archæans ze proberen te stoppen.

Terwijl muterende Archæans zich verspreiden door de Sprawl moeten spelers gebruik maken van een goede defensieve opzet en de nieuwe Dissolution Agent Canisters om de golven van buitenaardse vijanden zowel uit te lokken als te elimineren. Alle spelers die inloggen tijdens het Spillover-event krijgen een nieuwe, exclusieve toevoeging aan hun REACT-technologie-arsenaal: de Auto- Turret, een vrij-te-plaatsen turret die automatische Archaeans aanvalt die binnen het bereik komen.
Naast de introductie van Spillover is de gloednieuwe Operator Zofia nu ook speelbaar in Rainbow Six Extraction. Deze geliefde Rainbow Six Siege Operator staat bekend om haar granaatwerper, uiterst bekwame survivaltechnieken en doorzettingsvermogen. Ze maakt een cruciaal deel uit van Team REACT in zowel Spillover als in de rest van de game. Spillover is de eerste van meerdere Crisis Events en updates die de game nog te wachten staat.

In Rainbow Six Extraction sluiten spelers zich aan bij REACT, een gespecialiseerd team dat werd samengesteld om de buitenaardse wezens die bekend staan als de Archæans tegen te gaan, en stellen ze met één tot drie spelers een squad samen van bekende Operators uit Rainbow Six Siege. Voor het eerst boeken spelers ook vooruitgang via een aangepast levelsysteem voor elk van deze 18 operators individueel, waardoor ze op verschillende nieuwe manieren progressie boeken. Naarmate spelers een hoger niveau bereiken, ontgrendelen ze ook permanent nieuwe containment-zones, operators, customization-items, nieuwe REACT-technologie, hogere moeilijkheidsgraden, en meer. Uitgerust met meer dan 65 wapens, 10 Rainbow Six Siege-technologieën en 15 exclusieve REACT-technologieën, zijn de Operators aangepast om de buitenaardse dreiging zo goed mogelijk het hoofd te bieden.


Bron: Persbericht


© Game4Me

Comments


bottom of page