• Game4Me

Endgame van Outriders Worldslayer onthuld

Square Enix heeft details onthuld over de endgame van Outriders Worldslayer, een gigantische upgrade voor Outriders. Outriders Worldslayer is een brute co-op looter-shooter voor 1 - 3 spelers in een origineel, donker sci-fi-universum, waarin je kunt kiezen uit vier klasses om je eigen Outrider te maken en bloeddorstige vijanden te killen met krachtige skills en brute vuurwapens. Begin met de originele Outriders-campagne of gebruik de nieuwe Level 30 Boost om direct in de Worldslayer-content te springen met een volledig uitgeruste Outrider.


Na het voltooien van hun gruwelijke reis over de woeste planeet Enoch, kunnen spelers zich nu wagen aan de dodelijke Trial of Tarya Gratar, de gloednieuwe endgame-uitdaging in Outriders Worldslayer.

Verken een compleet nieuw gebied waarin enkele van de diepste geheimen van Enoch liggen verscholen, vol angstaanjagende vijanden om te slachten. Kies je weg door de Trial, bestrijd epische eindbazen en ontdek met buit gevulde Troves. Ontdek nieuwe legendarische uitrustingen, waaronder de nieuwe Apocalypse-uitrusting met een derde Mod-slot.


De Trial of Tarya Gratar is opgezet als een hindernisbaan en plaatst je terug bij het begin als je een run voltooit of afbreekt, of gewoon te vaak bent gesneuveld. Elke keer dat je dat je weer aan het begin begint, ben je sterker en beter uitgerust om de volgende run wél te laten slagen.


Versterk je Outrider door nieuwe Gear en Mods te vinden, verbeter je build en verdien nieuwe Ascension-levels om de Trial of Tarya Gratar op hogere Apocalypse Tiers te voltooien voor nog betere beloningen, in het steeds weer herspeelbare endgame-ecosysteem vol spectaculaire actie.


Outriders Worldslayer verschijnt op 30 juni 2022 voor PS5, PS4, Xbox Series X|S, Xbox One, PC Steam, Epic en Windows Store, Google Stadia en Nvidia GeForce Now.


Bron: Persbericht


© Game4Me