top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

Electronic Arts kondigt The Lord of the Rings: Heroes of Middle-earth aan

EA heeft vandaag aangekondigd dat ze een samenwerking is aangegaan met Middle-earth Enterprises, een divisie van The Saul Zaentz Company, voor de ontwikkeling van een nieuwe free-to-play* mobiele game. The Lord of the Rings: Heroes of Middle-earth is een Collectible Role-Playing Game (RPG) dat zowel fans als nieuwe doelgroepen kennis laat maken met de fantasie en het avontuur van In de ban van de ring. The Lord of the Rings: Heroes of Middle-earth is de nieuwste uitbreiding voor de groeiende mobiele portfolio van Electronic Arts, waarmee het bedrijf uitzonderlijke spelervaringen en toonaangevende live services levert en wereldwijd meer spelers op meer platforms bereikt.





The Lord of the Rings: Heroes of Middle-earth bevat realistische verhaalvertelling, turn-based gevechten, diepgaande collectiblesystemen en een brede selectie personages uit het enorme universum van In de ban van de ring en De Hobbit. Spelers vechten zich door iconische verhalen uit de wereld van Tolkien en nemen het op tegen het grote kwaad van Midden-aarde.


Electronic Arts heeft een bijzondere relatie met het Tolkien-universum en heeft pc- en console-titels geleverd die zijn gebaseerd op de boeken en films. The Lord of the Rings: Heroes of Middle-earth, dat actief wordt ontwikkeld door Capital Games (een ervaren team van experts in het mobiele RPG-genre), is de eerste mobiele game die door Electronic Arts wordt ontwikkeld op basis van de verhaallijnen, locaties, personages en achtergrondverhalen uit de literaire werken In de ban van de ring en De Hobbit .


Bron: Persbericht


© Game4Me


Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page