top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

Eerste video met pure gameplay verschenen voor TT Isle of Man: Ride on the Edge 3

NACON en RaceWard Studio, het racinglabel van NACON Studio Milan, presenteren met plezier het eerste deel van het Isle of Man Tourist Trophy-circuit in een nieuwe gameplay-video. TT Isle of Man: Ride on the Edge 3 is ontwikkeld door de veteranen van RaceWard Studio en laat gamers de spanning en sensaties beleven van de gevaarlijkste motorfietsrace ter wereld. TT Isle of Man: Ride on the Edge 3, de officiële game van de legendarische Tourist Trophy-race, komt in mei 2023 beschikbaar voor pc, PlayStation4, PlayStation5, Xbox One, Xbox Series X|S en Nintendo Switch.



Terwijl het landschap met een snelheid van dik 300 km/u voorbij suist, kan de kleinste afleiding of aarzeling van de coureur al fataal zijn. In het eerste deel van deze tijdritrace, die is nagebouwd op schaal 1:1, start je vanaf Bray Hill. Via een steile afdaling kom je op het eerste stuk van het circuit, waar je vervolgens hard moet remmen voor de komende bocht. Vervolgens race je via diverse scherpe en wijde bochten, verbonden door rechte stukken, naar Ballacraine. De vele tempowisselingen op dit deel van het circuit vereisen een perfecte positionering en een feilloze inschatting van wat steeds gaat komen.



Wie het onderweg aandurft zijn ogen van de weg te halen, ziet vele iconische gebouwen voorbij flitsen, waaronder verschillende kerken, de Railway Inn, de Twisted Chimneys of Glen Vine, en het Crosby Hotel. De nieuwe beelden van TT Isle of Man: Ride on the Edge 3 in het derdepersoons perspectief tonen ook hoe realistisch de houding is van de coureur, die tijdens het racen constant van positie wisselt. In de cockpitweergave kunnen spelers helemaal in de actie opgaan met de getrouwe reproductie van bijna 40 beroemde motordashboards en verbeterde physics.


Bron: Persbericht


© Game4Me

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page